• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAYMAKAMLIK ZİYARETİ
16 Temmuz 2019 Salı 17:26

KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

Didim Ticaret Odası TDİOSB İddiaları Konusunda Kaymakamı Bilgilendirdi

Didim Ticaret Odası geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyerek son dönemde gündeme getirilen İlçemize Tarıma Dayalı Balıkçılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacağı hakkındaki iddialara cevap vermişti. Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş Odanın konu hakkında görüşlerini Basın Toplantısına katılan Gazeteciler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile paylaşmış,  akabinde STK’lara ziyaretler gerçekleştirilmişti.

Ziyareti gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ve Başkan Yardımcısı Ali Hikmet Atilla süreç hakkında Kaymakam Mehmet Türköz’ü bilgilendirdi. Odanın bu güne kadar bu olayın gerçekleşmemesi noktasında yaptığı girişimleri anlattı. Konu hakkında daha önce platform toplantısında da bilgilendirmeler yaptıklarını belirten Erbaş, Didim Platformunda yer alan kurumlardan hepsinin çevreye zarar verecek bu işi istemediğini vurguladı.

Zaten olmayacak olan bir konuda çıkan tartışmalardan bir hayır çıkartmak adına Bakanlığın mevcut balık çiftliklerinin bulunduğu alanda kapasite artırmaması ve var olanların başka bir noktaya taşınması için girişimlerde bulunacaklarını söyleyen Erbaş, bu amaçla denizde ve sahillerdeki kirlenmenin raporlanması için Akademisyenlere çalışma yaptıracaklarını ve imza kampanyası gerçekleştireceklerini belirtti. Resmi Kurumlarla yapacakları temaslarda Kaymakam Mehmet Türköz’ün desteğini istedi.

 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 727 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim