• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAZMACI, Ak Parti Efeler Belediye Meclis Üyesi Adayı Oldu
11 Aralık 2018 Salı 20:37

KAZMACI, Ak Parti Efeler Belediye Meclis Üyesi Adayı Oldu

Ak Parti Efeler Belediye Meclis A.Adaylığı için Ak Parti Efeler İlçe Başkanlığına gelen iş adamı Mehmet Nuri KAZMACI ‘yı Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay GÜLAŞTI karşıladı. DSE Endüstriyel İnşaat firmasının yönetim kurulu Başkanı iş adamı Mehmet Nuri

KAZMACI, Ak Parti Efeler Belediye Meclis Üyesi Adayı Oldu

İş adamı Mehmet Nuri KAZMACI’ya başarılar dileyen Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay GÜLAŞTI gündeme dair şunları söyledi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerimize doğru yaklaşırken bugün Cumhurbaşkanımız, Dünya  liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN ile Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı sayın Devlet Bahçeli’nin görüşme neticesinde Aydının yerel yönetimler nezdinde kararı verilecek. Bizde bu karar ne olursa olsun Cumhurbaşkanımız ve sayın Devlet Bahçeli’nin oluşturduğu Cumhur ittifakının adayının arkasında duracağız. Gerek partiler tek başlarına girsinler ya da gerekse Cumhur ittifakıyla Milletin gönlünde  teveccüh kurmuş bir ittifak açısından biz Ak Parti Efeler İlçe Başkanlığı olarak hangi koşul olursa olsun biz liderlerimizin izinde ve liderlerimizin emrinde Siyaset yapmaya devam edeceğiz. Bu 31 Mart 2019 yerel seçimleri Efeler Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi artık hizmetin gerçekleştirildiği partinin aydınlık yüzü olan çıkış noktası yerel yönetimlerle buluşturulması gerektiği bir yolda ilerliyoruz dedi.

Çağatay GÜLAŞTI konuşmasına şöyle devam etti:

Bugün de Mehmet Nuri KAZMACI Ağrı’lı aslen Müteahhitlik yapan partimizin yıllardır bir nefer olarak Siyasetin içerisinde bulunmuş bir arkadaşımız, bir abimiz, bir yol arkadaşımız bugün Efeler Belediye Meclis üyeliği için başvuruda bulundular. Kendilerine bu çıkmış oldukları yolda öncelikle şahıslarına daha sonra ailelerine Partimize ve Efeler İlçemizde yaşayan sevgili vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum, başarılar diliyorum. İnsanları kucaklayarak birlik ve beraberlik içerisinde ötekileştirilmeden, ayrıştırmadan, parçalamadan birleştirici bir ruh ile bütün Efeler İlçemizde ve Aydın İlimizde vatandaşlarımızla gönül köprülerini kurarak gönüllerinde yer edinmek istiyoruz. Ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Aydın İlimizi ve Efeler İlçemizi Ak Partiyle buluşturmak istiyoruz. Hayırlara vesile olsun dedi.

İş adamı Mehmet Nuri KAZMACI da başvuru töreninde bir konuşma yaptı. Konuşmasın da ;

Ben Mehmet Nuri KAZMACI, Aydın İlimizin en büyük İlçesi Efeler İlçesin de Efeler Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Ak parti çok büyük bir ailedir. Bende bu ailenin içinde olduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum. Bizler Aydında neden Efeler Belediyesi Meclis üyeliği için başvurduk; Çünkü Aydında yapılacak çok işimiz var bizler Aydın için çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Bir Ak Partili olarak ben Aydında çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum.

Ak Parti Efeler Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Nuri KAZMACI konuşmasını şöyle sürdürdü;

Bir Ak Partili olarak ne yapmam gerektiğini düşündüm. Çevremdeki arkadaşlarla istişare ettim bütün herkesle konuştum. Arkadaşlarımın bana söylediği şuydu; Sen bir şekilde başla bir yerden biz seni destekleyeceğiz Sözünü aldım Çoğu çevremden, arkadaşlarımdan. Aynı zamanda da Aydında da bizim bir grubumuz var. Ben iş adamı müteahhitlik grubunun da Başkanlığını yapıyorum. Bu grubunda desteğini arkama alarak şuanda burada bulunuyorum. Ve Sayın Başkanım Çağatay GÜLAŞTI’da  burada kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok harika işler yapıyor çok ta çalışıyor kendisi, bizde onun yolunda ilerleyeceğiz inşallah. Onun verdiği direktiflerle güzel işler yapacağımıza inanıyoruz dedi. Çok teşekkür ederim, çok sağolun dedi.

_dsc4724.jpg_dsc4731.jpg_dsc4732.jpg_dsc4738.jpg_dsc4739.jpg_dsc4745.jpg_dsc4748.jpg_dsc4751.jpg_dsc4754-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2268 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim