• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOÇAK : "SEN GÖRMEYELİ DİDİM ÇOK DEĞİŞTİ”
27 Eylül 2019 Cuma 14:25

KOÇAK : "SEN GÖRMEYELİ DİDİM ÇOK DEĞİŞTİ”

CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak Basın Açıklamasında bulundu.

CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak Basın Açıklamasında bulundu.

CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin KOÇAK : Güzel ilçem Didim’de AKP ilçe başkanı çıkmış maşallah maşallah diye diye Didim’de yapılanlardan habersiz tabiri caizse sırf konuşmak için konuşmuş.

Subaşı “ekşi mi yedin, tatlı mı yedin ben bilmem!  Onu Allah bilir, hesabın seninle onun arasında!

Sahi sen Didim’de mi yaşıyorsun yoksa başka bir yerde mi? Çünkü senin tarif ettiğin Didim ile şuan ki Didim birbirinden çok farklı, bilmiyorsan haberin olsun!

İşine gelmediği için mi yoksa başka bir sebepten mi bilmem ama 2014 yılından beri Didim’e Aydın Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Genel Müdürlüğü ve Didim Belediyesi tarafından yatırım üstüne yatırım yapıldı. Belki  Asfaltlanan, parkelenen yolları, yapılan içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon altyapılarını, bunca yatırımı hazmedemediğinden karnın ağrıyordur ondan dolayı görememiş olabilirsin.

Madem görmüyorsun o zaman anlatayım da dinle. Karın ağrın kulaklarını da tıkamamıştır umarım. Didim’in her yerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve Didim Belediyesi’nin çalışmaları var. Mesela bizim Didim’de Akbük diye bir yer var oraya kanalizasyon yapılıyor. İnanmayacaksın Efeler, Hisar ve Cumhuriyet mahallelerinde kanalizasyon yapılıyor. Didim’in göbeği hem de her gün geçtiğin güzergahlar. Çalışmalar hala devam ediyor ama sen göremiyorsun ne yazık. Yada görüyorsun ve bu sana sıkıntı veriyor, rahatsız ediyor. Çalışan, üreten, güzelleştiren birileri seni ve senin gibilerde karın ağrısı yapıyor o kesin bak!

Subaşı Bak git sen Bak  Mavişehir-Mersindere karayolunda biriken sular nedeniyle su altında kalan onlarca aracın hesabını ver, git onu çöz. Bunca yapılan yatırım rahatsız ediyor da, karayolunda sular altında kalan araçlar neden rahatsız etmiyor !

Altınkum Avcılar Mevkiinde, Cumhuriyet Caddesinde senin boyunu aşan borular kullanılarak yağmur suyu hattı yapıldı. Gerçekten borunun çapı boyunu geçer! Bitti mi bitmedi elbette! Mesela Didim’de 56 km içme suyu, 87 km kanalizasyon, 6 km yağmur suyu hattı yapıldı. 149 km hat yapıldı. Uç uca ekle git gidebildiğin yere, o kadar büyük yatırım yani! Sen bunları okurken artıyor orası da dip not olsun sana. Sadece alt yapı mı üst yapıda da önemli çalışmalar yapıldı. Adnan Menderes Bulvarı, İnönü Bulvarı, Atatürk Bulvarı dahil 20 bulvar ve cadde de sıcak asfalt yapıldı. 164 km’lik yolun üst kaplaması yenilendi. Hadi altyapıyı görmüyorsun sokağa, caddeye uğramadan Didim’de nasıl dolaşıyorsun hayret ediyorum.

Evindeki çeşmeler şırıl şırıl akıyor. Yazın Didim’de nüfus 1 milyon oluyor sıkıntı yaşamıyorsun. Sokağa çıkmıyorsun anladım da evinde ki çeşmeyi de mi kullanmıyorsun.  Hiç sordun mu ya nasıl olur da bunca insana, kalabalığa rağmen su sıkıntısı olmadan çeşmelerimiz akıyor diye?! Büyükşehir belediye başkanımız Özlem Çerçioğlu 30 kuyu açtı. Onun sayesinde oluyor. Bal gibi biliyorsun da işine gelmiyor.  Didim Belediyesi boş mu durdu? Hayır elbette! Park düzenlemeleri, çevre düzenlemeleri yaptı. Halk o  parkalarda oturuyor, çocuklar oyunlar oynuyor. Bütün sokaklara parke yaptı. Neler yaptı neler. Ama sen farkında değilsin. Mensubu olduğun partin yüzünden et fiyatları arttı. O dilinizden düşürmediğiniz millet eti gramla bile alamaz oldu. Özlem Başkan Ege Et Şubesini açtı, ucuz, kaliteli ve sağlıklı eti halkla buluşturdu. Senin derdin değil ki et ucuz mu pahalı mı?  Halk çekiyor sıkıntıyı . Sen bilmiyorsun! Halk her şeyi net bir şekilde biliyor görüyor. Bak 31 Mart’ta hesabınızı gördü. Sandıkta cevabınızı verdi. Ama sen ve partin hala anlayamadı. Hani bir laf vardır “Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az” sen davul musun, saz mısın onu da sen düşün Subaşı!

kocak-1.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 934 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim