• Aydın7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KURTULUŞ MAHALLESİ MUHTARI AKIN: BÜYÜKŞEHİR'İN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUZ
08 Temmuz 2020 Çarşamba 18:56

KURTULUŞ MAHALLESİ MUHTARI AKIN: BÜYÜKŞEHİR'İN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUZ

Efeler Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı memnun olduğunu belirtip bu hizmetler için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Efeler Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı memnun olduğunu belirtip bu hizmetler için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Akın "Özlem Başkan ve Büyükşehir Belediyesi her zaman yanımızda" ifadelerini kullandı.

Üçüncü dönemdir Kurtuluş Mahallesi'nde muhtarlık yaptığının altını çizen Akın, "Ben ve Kurtuluş Mahallesi sakinleri Büyükşehir Belediyemizin mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Bir ihtiyacımız olduğunda Büyükşehir Belediyesi'nden istediğimiz yetkiliye istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz. Şimdiye kadar bütün taleplerimiz yerine getirildi, getirilmeye de devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını Aydın'ın dört bir tarafında yapıyor. Büyükşehir Belediyesi bürokratları tarafından yakın zamanda da Sağlık Caddesi'nin asfaltlanacağı bilgisi verildi. Özlem Başkanımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

bld_9714.jpg

Bu haber toplam 3114 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim