• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI İŞBİRLİĞİ İLE GÜZELLEŞİYOR
09 Temmuz 2020 Perşembe 09:12

KUŞADASI İŞBİRLİĞİ İLE GÜZELLEŞİYOR

Ege Bölgesi’ nin turizm başkenti Kuşadası’ nda dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı’nın sahil bandı yenilendi.

Ege Bölgesi’ nin turizm başkenti Kuşadası’ nda dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı’nın sahil bandı yenilendi. İşbirliği ve uyum içerisinde çalışan Kuşadası Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından trafiğe kapalı olan yaya yoluna 4 bin 500 metrekare parke, 580 metrekare andezit taşı döşendi.

Kuşadası’ nın uluslararası turizm destinasyonlarındaki en önemli alanlarından biri olan mavi bayraklı Kadınlar Denizi Plajı, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile yapılan uyumlu çalışma sonrasında yeni yüzüne kavuştu. Çalışmalar kapsamında sahil bandına 4 bin 500 metrekare parke taşı, 580 metrekare andezit küp taşı döşendi. Daha modern bir görünüme kavuşan sahil bandındaki yağmur suyu drenaj hattı çalışması da tamamlandı. Mazgalları yenileyen ekipler ayrıca trafiğe kapalı olan yaya yolundaki aydınlatma lambalarını da değiştirdi. Enerji tasarrufu sağlayıp yüksek ışık veren lambalar sayesinde yürüyüş yolu daha aydınlık bir hale geldi.

“GÜÇBİRLİĞİNDEN KUŞADASI KAZANIYOR”

Kadınlar Denizi’ nin Kuşadası’ nın en önemli simgelerinden biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Ömer Günel, “Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışmadan sonra Kadınlar Denizi Plajımız kentimize yakışan bir görünüme kavuştu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na şehrimize verdiği destek için çok teşekkür ediyorum. Oluşturulan güçbirliğinden Kuşadası kazanıyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 2867 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim