• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kuşadası Taksici Esnafının Sorunu Çözüldü
08 Kasım 2016 Salı 18:57

Kuşadası Taksici Esnafının Sorunu Çözüldü

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet ERDEM; Kuşadaslı taksicilere müjde verdi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet ERDEM; Kuşadaslı taksicilere müjde verdi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet ERDEM; Malumlarınız üzere Kruvaziyer Gemi Turizmi Kuşadası İlçemiz ve ülke ekonomimiz için önemli gelir kaynaklarından birisidir. Kruvaziyer Gemi Turizmi’nde  en büyük yükü üstlenen, turistlerin Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Kilisesi’ne transferini sağlayan Kuşadalı Taksici esnafımızdadır.

Bir süreden beri bu transferin Selçuk-Kuşadası ayağında sorun yaşayan ve cezai işlemlere maruz kalan taksici esnafımızın problemini çözmek üzere girişimlerde bulunduk.

Uzun süredir çaba sarf ettiğimiz Kuşadalı Taksicilerin sorunu, taksici esnafı temsilcileri ile 2 Kasım Günü Ulaştırma Bakan Yardımcısı Sayın Yüksel COŞKUNYÜREK ve   Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet ARSLAN ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 07.11.2016 tarih ve E.83177 sayılı yazıyla çözüme ulaşmıştır.Bu vesileyle Sn. Bakanımıza ve Bakan Yardımcımıza ilgilerinden dolayı şükranlarımızı sunarım.

Ulaştırma Bakanlığı’ndan İçişleri Bakanlığı’na gönderilen yazıda “…….turistlerin bu yerlere gittikleri ticari taksilerle yeni bir vasıta ihtiyacı duymadan geldikleri yere geri dönmeleri hususları, Bakanlığımızca bu konuda yeni bir yasal düzenleme yapılıncaya kadar uygun görülmüştür” ibaresi yer almıştır.

Kuşadası Taksici Esnafına ve turizmine hayırlı uğurlu olması diler, saygılarımı sunarım dedi.

AydınÖzel

unnamed-(12)-002.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1119 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim