• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mehmet Erdem TBMM Hepimizin Gözbebeğidir
20 Ocak 2017 Cuma 21:13

Mehmet Erdem TBMM Hepimizin Gözbebeğidir

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaşanan kürsü işgalini değerlendirdi. Tepkisini yazılı olarak yaptığı açıklamayla dile getirdi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaşanan kürsü işgalini değerlendirdi. Tepkisini yazılı olarak yaptığı açıklamayla dile getirdi.

Erdem; ‘’ CHP’den ihraç kararı alınan Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka TBMM Kürsüsündeki mikrofon sistemine kendini kelepçeledi. Kürsü eylemine öncelikle HDP'li kadın Milletvekilleri destek verdiler. TBMM'nin itibarını zedeleyen bu ve buna benzer eylemlerden dolayı utanıyoruz. Bizi utandıran ve TBMM'nin itibarını zedeleyen bu eylemleri gerçekleştirenleri de kınıyoruz ‘’ dedi.

Milletvekili Erdem açıklamasın da şunları da kaydetti; ‘’ TBMM Kürsüsü fikirlerin mücadele ettiği özgür bir kürsüdür. TBMM Kürsüsü Milet’in Kürsüsüdür. Hiçbir grup, hiçbir Milletvekili kürsüyü işgal edemez. TBMM Milletvekillerinin kendi egolarını tatmin etme ve şov yapma yeri değildir. TBMM'nin mehabetine aykırı bu hal ve tavırlar bir Milletvekiline yakışmaz.  Daha önce CHP Kürsü işgali yaparak bu işin önünü açmıştı. Şimdi Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka da aynı yoldan yürüdü ve kürsüyü işgal etti. TBMM hepimizin gözbebeğidir. Herkes buna göre hareket etmelidir ’’ dedi.

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1420 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim