• Aydın28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mehmet EROL : Buharkent OSB Tamamen Doldu
02 Kasım 2019 Cumartesi 17:03

Mehmet EROL : Buharkent OSB Tamamen Doldu

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet EROL, AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN'a Gündemi değerlendirdi.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet EROL, AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN'a Gündemi değerlendirdi.

Mehmet EROL : En Önemli Projemiz Buharkent OSB

Bizim en önemli projemiz, Buharkent OSB'dir. Ben sadece Buharkent olarak söylemiyorum, Buharkent'in çevresindeki lokasyon açısından önemli bir projedir. Bölgenin en büyük Projesidir Buahrkent Organize Sanayi Bölgesi. Çünki 2000 yılında kurulmuş, tesviye edilmiş, 2009'dan sonra sahipsiz bırakılmış, ortada bırakılmış, kapanma noktasına gelmiş bir Organize Sanayi Bölgesi vardı.

Mehmet EROL : Buharkent OSB Tamamen Doldu

Biz Buharkent OSB'yi 2014'te göreve gelir gelmez ayağa kaldırdık. Müthiş bir talep geldi. Şuanda Buharkent Organize Sanayi Bölgesi tamamen doldu. 23 tane yatırımcımız var bizim, her geçen gün yeni yatırımcılarda geliyorlar, çok önemli yatırımcılarımız var, Türkiyenin en büyük kablo Fabrikası Aydın'ın en küçük ilçelerinden birisi olan Buharkent'te kuruluyor, birçok önemli marka var gelenlerden, önemli süt ve peynir üretim şirketi olan Kaanlar'da Aydın ve Denizliye yapacağı yatırımı Buharkent'e yapacak. Onlarda yakın zamanda 2020 yılında inşaatını yapmış, bitirmiş olacaklar. Aydın'ın Tarımsal Kalkınmasına çok büyük katkı sağlayacaktır.

Mehmet EROL : Olaya Sadece İstihdam Olarak Bakmıyorum

Sadece İstihdam olarak bakmıyorum ben olaya, Buharkent'e gelen yatırımcılara baktığımız zaman Zeytinyağı Şişeleme Tesisi, İncir Kurutma, Çilek Kurutma Tesisi gibi yörenin tarımsal ürünlerinin değerlendirilmesine katkı sağlayacaktır dedi.

buharkent_mhpden_akpye_gecti_h62058.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1715 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim