• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meral AKŞENER : ABD’nin İşine Gelen Tek Adamlık Rejimidir +-
14 Nisan 2017 Cuma 14:51

Meral AKŞENER : ABD’nin İşine Gelen Tek Adamlık Rejimidir +-

MHP'den ihraç edilen Meral AKŞENER’in Aydın’ da yapmış olduğu mitinge gelenler salona sığmadı

MHP'den ihraç edilen Meral AKŞENER’in  Aydın’ da yapmış olduğu mitinge gelenler salona sığmadı

Meral AKŞENER'in Konuşmasından Satır Başları...

Meral AKŞENER : Türkmen’in ve Yörük’ün Şehri Aydın

Türkmen’in ve Yörük’ün şehri Aydın kadınlarıyla, erkekleriyle, gençleriyle bu meydanı doldurmuş. Hayırlar getirdiniz, şerefler getirdiniz hoş geldiniz. Sizleri saygıyla, sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum. Bu gün sizlerle beni buluşturan tertip heyetinde bulunan arkadaşlarıma en kalbi saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Aramızda siyasi partilerin temsilcileri var, ‘’HAYIR’’ diyen siyasi partilerin temsilcileri var, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri var ama benim en kıymetlim onlar için her şeyi yapabileceğim kadınlarımız var, gençlerimiz var.

Meral AKŞENER : ‘’Benim Çocuğum İş Arıyor, Hayırdır Gardaş Hayırdır’’

Bilesiniz ki Türkiye, Aziz Türk milleti ama önce kadınlarımız, kızlarımız bir karar verdi. ‘’HAYIR’’ dediler. Bu gün genç bir kız sosyal medyadan bana bir pankart yollamış. Şimdi diyor ki : Sizin çocuklarınızın gemiler var, şirketleri var. Benim çocuğum iş arıyor, hayırdır gardaş hayırdır. Ona da söyleyen babası olmuş.

Meral AKŞENER : Sizler AKP, CHP ya da MHP’ye Değil

Demem o ki siz Pazar günü gidip Adalet ve Kalkınma Partisine, onun ampulünün üzerine oy basmayacaksınız! Cumhuriyet Halk Partisinin 6 Oku üzerine oy basmayacaksınız! Milliyetçi Hareket Partisinin 3 Hilalinin üzerine mühür basmayacaksınız! Şunu söylemek istiyorum ; 16  Nisan Pazar günü Cumhuriyetin değerlerinin 94 yıllık parantezi kapatıyoruz diyenlerin, bu parantezi kapatmak isteyenlerin dediğine eğer onların bu parantezi kapatmasını istiyorsanız onların dediğini yapacaksınız.

Meral AKŞENER : 94 Yıllık Parantezi Biz Kurduk Kapattırmıyoruz

Ama Efeler Şehri, kızanlar şehri, İstiklal Savaşının en önemli şehri, kurtulan değil kurtaran şehir Aydınlı olarak, Aydın’ın çok değerli Hanım Efendileri, çok değerli Bey Efendileri ve gözümüzün nuru gençler olarak gideceksiniz ve diyeceksiniz ki bu 94 yıllık parantezi biz kurduk kapattırmıyoruz. Onun için ‘’HAYIR’’ diyoruz.

Meral AKŞENER : Eyalet Sistemine Geçileceğini Bu Günden İlan Ettiler

Ya da 3 danışman birinin adı İlnur ÇEVİK, diğerinin adı Mehmet UÇUM ve diğerinin adı Şükrü KARATEPE 3’ününde söylediği ortak bir nokta var. O da Türkiye’nin 16 Nisanda Cumhuriyetin temel değerlerini ortadan kaldırıp, Üniter Devlet olma vasfını ortadan kaldırıp Eyalet sistemine geçileceğini bu günden ilan ettiler.

Meral AKŞENER : 3 Danışmanın Söylediğine İtiraz Ediyorsak

Eğer bu 3 danışmanın söylediklerine itiraz ediyorsanız 16 Nisanda sandığa gidip  bu 3 danışmanın yani Sayın Cumhurbaşkanının baş 3 danışmanının, Sarayın izni olmasa ağzını açamayacak bu 3 danışmanın söylediğine itiraz ediyorsak diyeceğiz ki ‘’HAYIR’’, ‘’HAYIR’’, ‘’ HAYIR’’.

Meral AKŞENER : Sayın Bahçeli Bu Anayasa Teklifinin Hem Müellifi Hem Sahibi

Biz gezdiğimiz bütün illerde niçin ‘’HAYIR’’ telkininde bulunduğumuzu bu 18 maddenin Türkiye’yi nereye götüreceğini, buna hangi itirazlarımızın olduğunu anlata anlata gezdik. Ama bu 18 maddelik Anayasanın geçmesi için Sayın Bahçeli biliyorsunuz bu Anayasa teklifinin hem müellifi hem sahibi. Adalet ve Kalkınma Partisi bunun sahibi.

Meral AKŞENER : Neden ‘’HAYIR’’ Dediğimizi Anlatalım Derken Her Birimiz Anayasa Profesörü Olduk

Bu sahiplerden değiştirilecek olan bu Anayasanın, sizin iradenize sunulan, Milli iradeye sunulan Anayasanın niçin onaylanması gerektiğini size anlatan bir kişi olmadı. Biz niçin ‘’HAYIR’’ denmesi gerektiğini anlatalım derken her birimiz birer ANAYASA Profesörü olduk.

Meral AKŞENER : 16 Yılda Bu Ülkede Açılan Tek Bir Fabrika Yok

Ama buna karşılık Adalet ve Kalkınma Partisinin Anayasa Profesörü olan Milletvekillerinin hepsinin diplomalarını yakması gerekiyor. Temel sorun şu: Bana gönderilen o pankarttan yola çıkarak, sizin çocuklarınız işsiz, oğlunuz, kızınız üniversite mezunu, lise mezunu ama işsiz. 16 yılda bu ülkede açılan bir fabrika yok.

Meral AKŞENER : Sanki Babalarının Ceplerinden Yaptılar

16 yılda bu ülkede hani 94 yıllık parantez diyorlar ya o parantezi kuranların yaptığı ne kadar mal mülk, ürettiği ne varsa satıldı, atıldı ve yol yapıldı, şehir hastaneleri yapıldı, binalar yapıldı. Elbette ki Allah razı olsun. Ama sanki babalarının ceplerinden yaptılar!

Meral AKŞENER : Çiftçiyi Üretimden Alıkoydunuz

Kardeşim bizim vergilerimizle zaten yapmak zorunda olduğunuz hizmetleri vatandaşın yüzüne yüzüne, gözüne gözüne katarak gidiyorsunuz. Zaten onların sahibi biziz. Siz babanızdan mı buldunuz? Ailenizden miras mı kaldı? Çiftçiyi üretimden alıkoydunuz. Ekme, biçme işlemini kaldırdınız.

Meral AKŞENER : 18 Milyon İnsanı Fakirleştirip, Yardım Etmekle Övünüyorsun

Muş’a ve Bitlis’e gittim. Muş ovası Türkiye’yi iki kere bakacak bir ova biliyor musunuz? Ekim yapılmıyor, arazi sahiplerine ekmeyin biçmeyin şu kadar para, 5 lirada mazot oldu nasıl ekip biçecek? Bedavadan para vermek çok daha iyi, 18 Milyon insanı yardım alır hale getirmekle övünen bir iktidar Dünya da ilk defa var.

 Meral AKŞENER : Yazıklar Olsun Size

18 Milyon insanını fakirleştirmişsin ve yardıma muhtaç hale getirmişsin. Bundan utanmak yerine bununla övünüyorsunuz, yazıklar olsun size.

 Meral AKŞENER : Her Yerde Anlatıyorum Çok Sinirleniyorlar

Bu 18 maddenin içinde hani sorular çalındı her yerde anlatıyorum çok sinirleniyorlar. Sorular çalındı, bu soru çalanlarla ilgili FETÖ’cular çaldı deniliyor doğrudur. Fakat bu çalınan sorular kime gitti? O kadar grupla mücadele ediliyor, zurnacıyı aldın, davulcuyu aldın, tatlıcıyı aldın, yufkacıyı aldın, öğretmeni aldın, polisi aldın tamam al bir şey demiyoruz.

Meral AKŞENER : Ballı Maaşlarla Devletin İyi Kadrolarına Yerleştirildiler

Ama şu soru çalanları, onlar hakkında herhangi bir işlem yapıldığına dair ben duymadım siz duydunuz mu? Tabi ki de duymadınız çünkü FETÖ’cular çaldı, kendi çocukları ballı maaşlarla Devletin en iyi yerlerine oturtuldular. Buradan sormak isterim, hadi kendi ballı maaşlarının üzerinde oturan çocuklarınızı görevden alamıyorsunuz, kabul.

Meral AKŞENER : Kadınlar Mutfak Masrafından Bile Kısarken

Peki, hemen yanımda hanımefendiler var ve ben sizlerden biriyim. Genellikle kadınlar üniversiteyi bitiren çocuklarının KPSS’ye hazırlanması için mutfak masrafından kısar, kendisinden kısar, 1 kg kıymadan 4 çeşit yemek yapıyorsa 5. çeşide çıkarır, para arttırır ve dershaneye gönderir. Çoğu zaman da babasından gizli yollar.

Meral AKŞENER : Bu Konuda Bir Tane KHK Gördünüz Mü?

Şimdi böyle olunca o çocuk dershaneyi bitirdi. KPSS’ye girdi. 75, 80, 85 ve 90 puanlar aldı ve hangisi tayin oldu? Hiçbiri olmadı. Peki, bu kadar terör örgütü ile FETÖ terör örgütü ile mücadele ediliyor hay hay hepimiz arkasındayız. Ama bu hakkı yenilen çocuklarımızın hakkının iade edildiği 85 puanla tayin edilmemiş, 75 puanla tayin edilmemiş bu çocuklarımızın haklarının iadesi için bir tane Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gördünüz mü?  

Meral AKŞENER : 18 Madde İçinde Üniversite Mezunu İşsiz Gençlerimize Yönelik 1 Tane Madde Yok

Elbette görmediniz, göremezsiniz. Çünkü yardımla yaşanmanın o çocuğa iş bulmaktan çok daha ucuza geldiği bir mantıkla, bir zihniyetle yönetiliyoruz. Şu 18 maddenin içinde bu çocuklarımıza fabrika yapıp mühendisine, işletmecisine, iktisatçısına, ekonomistine iş yaratacağınız, bir fabrikayı kuracağınız, ekonomiyi istihdam odaklı bir noktaya çekeceğinize dair 1 tane madde yok.

Meral AKŞENER : İşte Bunun İçin ‘’HAYIR’’ Diyoruz

Dolayısıyla 18 madde içinde Türkiye’nin gençlerinin gözündeki umutsuzluğu ortadan kaldıracak, yatırım yapacak 1 cümlenin olmaması bunun sizinle, sizin yararınıza, sizin geleceğinize ilişkin tek bir kelimenin olmadığı anlamına geliyor. İşte bunu için ‘’HAYIR’’ diyoruz.

Meral AKŞENER : Tek bir Kişiye Savaş İlan Etme Yetkisi Verilir Mi?

Peki, bu 18 maddenin içinde ne var? Seçilecek kişiye Türkiye’yi savaşa sokma, savaş ilan etme yetkisi var. Tek bir kişiye savaş ilan etme yetkisini verdiğimiz andan itibaren herhangi kim seçilirse, seçildi.

Meral AKŞENER : Esad Kardeşimden Esad Düşmanıma Dönüldü

Arkasından birine kafası bozuldu. Geçmişte yaşadık. Esad kardeşimden Esad düşmanıma dönüldü ve kafa bozuldu ve biz Suriye’ye gittik.

Meral AKŞENER : Karşılığı 3,5 Milyon Suriyeli İçimizde

Karşılığı 3,5 Milyon Suriyeli içimizde. Peki, kafası bozulup ertesi gün bir ülkeye savaş ilan etme yetkisi tek bir kişiye verilir mi? Verilmez.

Meral AKŞENER : Bir Kişinin İkna Edilmesi, Korkutulması, Satın Alınması ve Şantaja Maruz Kalması Daha Kolay

Çünkü 1 kişinin ikna edilmesi, şantaja maruz kalması, korkutulması ve satın alınması çok kolaydır. Ama bu CIA Türkiye masası şefi var, Ortadoğu masası şefi var. 2006’ da diyor ki ‘’Türkiye gibi ülkelerde bu Cumhuriyeti kuranlar nasıl bir Cumhuriyet kurmuşlar ki yargıyı, parlamentoyu, hükümeti Kuvvetler Ayrılığı sistemi ile birbirinden ayırmışlar.

Meral AKŞENER : ABD’nin İşine Gelen Tek Adamlık Rejimidir

Cumhurbaşkanını ikna ediyoruz Başbakan su koyuveriyor. Başbakanı ikna ediyoruz Parlamento hayır diyor. Parlamentoyu ikna ediyoruz, yargı bozuyor.’’  Dolayısıyla Amerika’nın işine gelen mutlaka tek adamlı bir rejimin iş başına geçirilmesidir.

Devam Edecek...

_dsc4532.jpg_dsc4615.jpg_dsc4616.jpg_dsc4660.jpg_dsc4671.jpg_dsc4662-001.jpg_dsc4676-001.jpg_dsc4681.jpg_dsc4677-001.jpg_dsc4539.jpg_dsc4558.jpg_dsc4554.jpg_dsc4563-001.jpg_dsc4562.jpg_dsc4547.jpg_dsc4552.jpg_dsc4578.jpg_dsc4576.jpg_dsc4695.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 9260 defa okunmuştur
YORUMLAR
Akşen-er
Hasan YAŞARGİL
Bu kadar kalabalık sırf Amerika ve Avrupanın çıkarlarına hizmeti politika diye yutturan bir bayan için toplanmışsa kocaman bir pes demek düşüyor...Pes pes... Kalabalığa konuşan bayan liderin bir tek kelimesinde bile geleceğin ülke vizyonu, kamu kurumlarında yüksek performans yönetimi, küresel ticaret stratejisi, her kuruluşta bilgi yönetimi gibi anlamlı sözlerden bahsetmemesi ne kadar trajik.
01 Ağustos 2017 Salı 12:30
212.252.100.253
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim