• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP Aydın Teşkilatından Koçarlı Çıkartması
26 Aralık 2016 Pazartesi 20:49

MHP Aydın Teşkilatından Koçarlı Çıkartması

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan: “ Çiftçimizin, üreticimizin , esnaf ve sanatkar kardeşlerimizin yanındayız.”

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan: “ Çiftçimizin, üreticimizin  , esnaf ve sanatkar kardeşlerimizin  yanındayız.”

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekli Deniz Depboylu, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan , Milliyetçi Hareket Partisi Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş ve parti yöneticileri Koçarlı da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Ziraat Odası Başkanı Mutlu Öztürk’ü ziyaret edildi. Çiftçilerimizin üretim maliyeti, destekleme primleri , pazarlama problemleri ve en önemlisi  çiftlik arazilerinin tapu kaydı sıkıntısı ele alındı.

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve beraberindekiler daha sonra  Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik’i , Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Abdullah Ünal'ı , Koçarlı Şöförler ve Otomobilciler Odası başkanı İlker Aşkın'ı, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Hüseyin Yaman'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bili aldılar.

Koçarlı Yeniköy ‘lü Ülkücü Şehit Yaşar Durukan’ın ailesinin ziyaret edildi.

Ziyaretler hakkında kısa bir açıklama yapan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan; “ Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili, İl İlçe Yönetimleri, Partili arkadaşlarımız ve değerli Aydınlı hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyor. Herkese kapımız açık. Çiftçimizin, üreticimizin  , esnaf ve sanatkar kardeşlerimizin  yanında ,  dertlerinin ve sıkıntılarının takipçisi  olacağız. Ülkücü Şehit  Yaşar Durukan ağabeyimize Allah ( cc ) dan rahmet diliyorum.” dedi.

AydınÖzel

soforler-ve-otomobilciler-odasi-2.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1390 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim