• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP Milletvekili'nden Söke Çıkartması
21 Kasım 2016 Pazartesi 19:41

MHP Milletvekili'nden Söke Çıkartması

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu: MHP durduğu sürece, Türkiye’nin milli birliğini sarsmak, bölünmez bütünlüğünü yıkmak, bölücü senaryoları hayat geçirmek mümkün değildir.

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu: MHP durduğu sürece, Türkiye’nin milli birliğini sarsmak, bölünmez bütünlüğünü yıkmak, bölücü senaryoları hayat geçirmek mümkün değildir.

MHP Söke İlçe Başkanlığında  Basın Toplantısına MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk ve yöneticiler katıldı.

Kamuoyunda  “tecavüzcülerin serbest bırakılacağı” yasası şeklinde bilinen yasa ile ilgili olarak açıklama yapan Depboylu;  “Bu önergenin kabul edilmesi durumunda mağdur olan kadınlar ve kız çocukları istismarcısıyla evlendirilmeye zorlanacak, şiddet şiddeti doğuracaktır. Kız çocuklarının erken yaşta evlendirilmesinin önü açılacaktır. Bu aynı zamanda kız çocuklarımızın eğitim haklarından mahrum kalması, bu sebeple de gelecekte yoksulluk ve yoksunluk içinde hayat sürmesi demektir. “Cebir, tehdit, hile veya iradeyi etkileyen başka bir neden olmaksızın işlenen cinsel istismar suçundan” kastınız nedir sorumuza cevapları “Çocuğun rızası vardır” şeklinde olacaksa, böylesine mantık ve vicdan dışı bir bahaneyi kabullenmek mümkün olmayacaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin en büyük sorumluluğu çocuklarımızı ve onların geleceğini teminat altına almaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak böyle bir kanun önerisinin karşısında olduğumuzu belirtiyorum’’ dedi.

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu;" Yiğit düştüğü yerden kalkar. Kahraman kaldığı noktadan yeniden başlar. "

Başkanlık  tartışmaları konusunda MHP Genel Başkanlı Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını arkadaşlarımız ve hemşerilerimiz tarafından iyi takip edilmesini rica ediyorum.

MHP Genel Başkanlı Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklamasındaki; -

 “Türkiye'de fiili bir durum vardır ve bu çözülmelidir. Ülke yönetimi anayasaya uygun değildir, suç işlenmektedir. Ya Cumhurbaşkanı filii başkanlık zorlamasından vazgeçsin ki bizce en doğrusu budur ya da fiili durumun hukuki boyut kazanabilmesinin süratle yolu aransın. “ değerlendirmesi Milliyetçi-Ülkücü hareketin başkanlık sistemi tartışmalarındaki duruşunu ifade etmektedir.

Depboylu -“ MHP'nin ne dediği bellidir. Sistem üzerinde yapılanlar, hukuki temeli olmayan siyasi ve hamasi uygulamalar, rejim krizine dönüşecektir. Ya fiili durum düzelsin ya da hukuki bir duruma kavuşsun. Biz millete gitmekten korkmayız, bunda da mahsur görmeyiz. Millet neye karar verirse baş göz üzerine diyerek seve seve yaparız. MHP, parlamenter sistemin revize edilip, reforma tabi tutularak devamından yanadır.. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Kahraman kaldığı noktadan yeniden başlar. Türkiye’nin varlığı için kalkalım ve başlayalım. Bize de bu yakışır." Dedi.

Daha sonra Söke ilçesindeki ENKA okullarına ziyaret gerçekleştirildi.

AydınÖzel

unnamed-(1)-021.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1203 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim