• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP toplaşılan tarla değildir
03 Mayıs 2020 Pazar 08:00

MHP toplaşılan tarla değildir

MHP Aydın İl Başkanı Haluk ALICIK, MHP toplaşılan tarla değildir dedi.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk ALICIK, MHP toplaşılan tarla değildir dedi.

Türk milletinin şeref sembolüdür.
Biz Ötüken mirasçısı, Türk asırlarının medarı iftiharı Milliyetçi Hareket Partisiyiz.
Ernest Renan milliyetçisi olanlar bilsinler ki; biz son nefesimize, son neferimize kadar kaynağını Türk-İslam Ülküsünde bulan Türk milliyetçileri olarak kalacağız. 
4 Ekim 2018 tarihinde, partimize ve genel başkanımıza yönelik hakaretamiz sözlerinden yola çıkarak müdirenin evinin sokağına gidip, demokratik protesto ve gösteri haklarını kullanan ülkücülere, 
Üsküdar’da hiçbir Türk kadının heveslenmeyeceği tahrik edici ve terbiye sınırlarını ihlal eden meydan okumalara şahitlik edilmiş, konu hakkında Türk Adaleti kararını vermiş, son sözü söylemiştir.
Ancak; yaptıkları ile dünden bugüne Türk Milletinin gözünde zaten mahkum olan Fatih Altaylı tam da kendi seviyesine uygun biçimde,  kendine yakışır bir üslupla gayrı ahlaki sözler telaffuz ederek şanlı camiamıza dil uzatmıştır. 
Dün dizinin dibinde mesken tuttuğu Milliyetçi Hareket Partisi’nin saygı değer genel başkanımızın ismini ağzına alan İP müdüresinin dokuz tartıp bir söylemesi tavsiyemizdir. 
Kahkaların bir manası da, günahlarının, yanlışlarının getirdiği ağır psikolojik yükün ve tedavisi mümkün olmayan ruhsal bunalımın hazin görüntüsüdür. 
Milletimizin zerrece değer vermediği siyaset ve toplum anlayışını artık geçmişte bırakması beklenen Altaylıvari örümcekli kafaların, Habertürk TV’nin yayıncılık anlayışına nasıl yön verdiğini ve bu medya kuruluşunu nasıl yerin dibine batırdığını ibretle gözlemliyoruz, gözlemlemeye devam edeceğiz.
Programcıları üzerinden algı yaratma peşinde olan Habertürk TV’nin HDP-İP-CHP yanlısı tutumunu şiddetle kınıyoruz.
Muhterem Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, ülkücülerin otağı Milliyetçi Hareket Partimize ha bire saldıranların akıllarını başlarını almalarını hassaten tavsiye ediyorum.
Biz; arzularımızla yaşamıyoruz, ülkülerimizle varız.
Biz; kökünü inkar etmiş mahluklardan değiliz, geçmişimiz ve geleceğimizle bir bütünüz.
Bedbaht değiliz, bedhah hiç değiliz.
Siyasetimiz millidir, duruşumuz merttir, duyuşumuz nettir, sözümüz diktir, özümüz adamdır, övüncümüz Türk-İslam ahlakıdır, vicdanımız adaletten yanadır.
Milliyetçi Hareket Partisi şehit ocağıdır.
Milliyetçi Hareket Partisi Türklüğün kıvancı, Türkiye’nin son kalesidir, lastik adamlarla işi olmayacak, kendini adadığı bekaya zarar vermeyi asla aklından bile geçiremeyecektir.
Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in emanetinin emini MHP Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli bilgeliğinde Türk Milletimize hizmet heyecanı ile çalışıyoruz.
Aksini söyleyenler arsızdır, edepsizdir, terbiyesizdir.
İP’den dışlanan ve horlanan, izlenen politikalardan dolayı rahatsızlık duyan, geçmişte bizlere kırgın ve kızgın olsa da pişmanlık duyan her arkadaşımızı kucaklıyor, yürekten selamlıyorum.
Ülkücüyüm diyen yürekleri bekliyorum.
İşte kapı ağzına kadar açık.
Bu haber toplam 696 defa okunmuştur
YORUMLAR
21. Yüzyıl
Aydınlı Efe
Toplum, bir bütün olarak ele alınırsa siyaset anlamlı olur. Topluma ayrım yapmadan hizmet verirseniz bu iyi yönetim olur. Sokaklardaki insanlara sen memleketi seviyorsun, sevmiyorsun diye sınıflandırma yapmadan davranırsan bu politika olur.
03 Mayıs 2020 Pazar 23:52
212.252.137.166
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim