• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP'li Barış Yorgancı Basın ile Buluştu
08 Mayıs 2018 Salı 12:44

MHP'li Barış Yorgancı Basın ile Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı Barış Yorgancı Aymira Otel Spa'da Basın toplantısı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı Barış Yorgancı Aymira Otel Spa'da Basın toplantısı düzenledi.
Barış Yorgancı, Bugün burada amacımız çok kısa olan seçim sürecinde Aydın halkıyla buluşmamız açısından Basın'ın önemine binaen siz değerli Gazeteci arkadaşlarla tanışma kaynaşmaktır.

Bende Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı bir arkadaşınız olarak Basın'ın ne kadar güçlü bir kurum olduğunun farkındayım. Ben 1 yazımı yazarken 1 hafta hazırlık yapıyorum. Sizin yaptığınız iş öyle Sosyal Medya Fenomenliği gibi değil çok zor ve bir o kadarda güzel bir meslektir.

Barış YORGANCI, Ben Aydınlıyım, halktan birisiyim. Aile olarakta ortalama bir Türk ailesiyiz dedi. 

Barış YORGANCI, ben Ankara'da yaşarken Aydından gelen birçok talebi karşıladım. Hemşehrilerimizle hep ilgilendim. Bundan sonrada Milletvekili olursamda Mantıklı olan tüm talepleri karşılamak için elimden geleni yaparım dedi.

ÖZGEÇMİŞ : 

Osman Barış YORGANCI 

1981 Aydın doğumluyum. İlk öğretim ve lise eğitimimi Aydın’da tamamladım. Üniversite eğitimime Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Girne Amerikan Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler okuyarak başladım. Sonrasında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldum. Yüksek lisans eğitimimi Ankara Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Uluslararası İlişkiler Anabilim dalında başladım. İş hayatımın KKTC’de devam etmesi sebebiyle tez yazımımı Girne Amerikan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde ‘’Kıbrıs Sorunu ve Müzakere Sürecinde Kıbrıs Rum Ortodoks Kilisesi’nin Rolü’’ başlıklı tezimle tamamlayarak 2017 Haziran ayında mezun oldum. 28 Şubat 2016 tarihinden itibaren Milliyet Gazetesi Kıbrıs Köşe yazarı olarak her Perşembe Dış Politika, KKTC- Türkiye ilişkileri, Kıbrıs AB ve Türkiye müzakereleri, Doğu Akdeniz Güvenliği ve Stratejik önemi üzerine makalelerim yayınlanmaktadır. 57. ABD Başkanı Donald Trump’ın yeni törenini izlemek için 2017 Ocak ayında Washington DC de bulundum tören ve Başkan Trump yazılarım Milliyet gazetesinde yer aldı. Milliye gazetesinde köşe yazılarımın yanında KKTC’de Meclis Başkanı ve Başbakan seviyesinde röportajlarda yaparak yayınladım. 1 Ocak 2017’den itibaren aylık olarak sosyal-kültürel ve milli güvenlik politikası üzerine İn Aydın dergisinde düzenli yazılarım yayınlanmaktadır. KKTC’de 1 Ağustos 2015’ten 1 Nisan 2018’e kadar özel bir üniversitede İdari İşler Müdürü olarak çalıştım. Lisans eğitimim sonrasında Ankara ilinde inşaat sektöründe Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yaptım. 1 Nisan 2018 yılından itibaren Sistem Global A.Ş. ‘de Danışman olarak çalışmaktayım.

Orta öğretim yıllarımdan itibaren Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı içerisinde yer aldım. Aydın ili Umurlu Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Aydin İl 2. Başkanlığı yaptım. Lise yıllarımdan itibaren Taekwondo sporu yapmaktayım. Türkiye ve bölge şampiyonalarında çeşitli derecelerim bulunmaktadır. 2. Dan siyah kuşak sahibiyim. 1. Kademe Taekwondo antrenörüyüm. Üniversite de KKTC Sivil Savunma Teşkilatına bağlı AKUT da görev aldım. 2. Yıldız CMAS Balık Adamım. Aktif Olarak Crossfit sporu yapmaktayım.  Orta seviyede İngilizce bilmekteyim. Bekarım.

img_1462.jpgimg_0892.jpg5-004.jpgimg_1462manset.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4098 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim