• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİLLET İTTİFAKI DOĞU BÖLGESİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
18 Temmuz 2019 Perşembe 12:12

MİLLET İTTİFAKI DOĞU BÖLGESİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

1. HİZMET KOORDİNASYON TOPLANTISI

Yeni hizmet dönemine hızla başlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; Nazilli’de Millet İttifakı’nın doğu bölgesi ilçe başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. Bölgede yapılacak olan hizmetlerin koordinasyonunun görüşüldüğü toplantının girişinde, Başkan Özlem Çerçioğlu Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşlı bir çiftçiyi dinlerken çekilen resim tablosunu hediye etti.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Çerçioğlu’nun yanı sıra, CHP İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı, CHP ve İYİ Parti’nin Nazilli İlçe Başkanları, Kuyucak, Buharkent, Bozdoğan, Karacasu Millet İttifakı ilçe başkanları ve meclis üyeleri katıldı.

16-004.jpg

Başkan Çerçioğlu; vatandaşlarımıza seçim döneminde vermiş olduğumuz sözleri yerine getirebilmek için bunun gibi toplantıları daha sık düzenleyeceklerini belirterek “ Millet İttifakı içerisinde yer alan tüm meclis üyeleri ve ilçe başkanlarımızla, yapılacak hizmetlerin koordinasyonunu sağlamak için daima fikir alışverişinde olacağız. Bu ilk toplantımız. İkincisini de haftaya gerçekleştirme kararı aldık.” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 661 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim