• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİLLET İTTİFAKI’NIN 3. KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
08 Ekim 2019 Salı 17:01

MİLLET İTTİFAKI’NIN 3. KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Millet İttifakı’nın üçüncü koordinasyon toplantısı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ev sahipliğinde yapıldı.

Millet İttifakı’nın üçüncü koordinasyon toplantısı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ev sahipliğinde yapıldı. Millet İttifakı’nın tüm belediye başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ile İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı da hazır bulundu. 

Toplantıda Millet İttifakı belediye başkanlarına ve meclis üyelerine seslenen Başkan Çerçioğlu, Aydın’ı ortak akılla yönettiklerini belirtti. Başkan Çerçioğlu, Aydın için uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Vatandaşlara seçim döneminde verilen sözlerin yerine getirilebilmesi için koordinasyon toplantılarına devam edeceklerini belirten Başkan Çerçioğlu, “Yaptığımız toplantılarla vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetleri bütünsellik içerisinde ele alıyoruz. Şimdiye kadar yaptığımız toplantılarımızda gördük ki koordinasyon toplantılarımızla vatandaşlarımıza daha hızlı ve koordineli olarak hizmet veriyoruz. Aydın için bir arada çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Millet İttifakı’nın koordinasyon toplantılarından en büyük faydayı Aydınlı vatandaşların sağladığını ifade eden Başkan Çerçioğlu, ittifak olarak fikir alışverişine özel önem verdiklerinin altını çizdi.

Toplantıların ilki Nazilli Belediyesi’nde ikincisi ise Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde yapılmıştı.

koor.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 695 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim