• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUSTAFA GÖKÇE'DEN ÖMER GÜNEL'E TEPKİ
22 Temmuz 2019 Pazartesi 13:33

MUSTAFA GÖKÇE'DEN ÖMER GÜNEL'E TEPKİ

Ak Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa GÖKÇE, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer GÜNEL ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet GÜRBİLEK'e Sanal gündem oluşturdukları gerekçesiyle tepki gösterdi.

Ak Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa GÖKÇE, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer GÜNEL ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet GÜRBİLEK'e Sanal gündem oluşturdukları gerekçesiyle tepki gösterdi.

İşte Açıklama ;

Son günlerde gerek Chp’li Belediye Başkanı Sayın Ömer Günel’in gerekse Chp İlçe Başkanı Sayın Mehmet Gürbilek’in açıklamalarını hayretle izlemekteyiz. Öncesinde Belediye Başkanı’nın Karayolları, sonrasında Chp İlçe Başkanı’nın İl Sağlık Müdürlüğü ile ilgili trajikomik açıklamalarını kamuoyu ile birlikte takip ettik.

Anlaşılan o ki, yerel iktidarda koltuğa oturmalarından bu yana geçen 110 günde bırakın seçim beyannamelerindeki o şaşalı kopyala-yapıştır projelerini, günlük rutin belediye hizmetlerini dahi gerçekleştirememenin beceriksizliğini ve bunun getirdiği agresifliği gölgelemek için devlet kurumlarını sözde göreve davet ederek bir algı yaratma peşindeler. Bu iki açıklamanın aynı kalemden çıktığı, aynı amaca hizmet ettiği ve bir algı yaratma çabasının ürünü olduğu gayet açıktır.

Aydın il sağlık müdürlüğü bahse geçen konu ile ilgili gerekli açıklamaları geçtiğimiz günlerde yaptı. Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerinde artan nüfus yoğunluğuna paralel ek personel görevlendirildiğini ve aile sağlığı merkezlerinde saat 23:00 e kadar hizmet verileceğini duyurdu.

Aynı şekilde karayolları Kuştur-Davutlar kavşağı arasındaki bölünde yer alan orta refüj bakımlarının ihalesinin tamamlandığını,önümüzdeki günlerde ihaleyi alan firmanın hizmete başlayacağını bildirdiler.

Beyler bilinmelidir ki bulunduğunuz makamlar devletin kurumlarına meydan okunacak makamlar değildir!
Seçim öncesi tesisten onlarca kilometre uzaktaki sahile sahne kurup sözde açtığınız arıtma tesisinin aslında çalışmadığını her gün sahillerimizde bizzat vatandaşlarımızla birlikte görsel ve kokusal olarak çok güzel tecrübe ediyoruz!

En temel belediyecilik hizmetlerinden olan çöp toplama işinde bile nasıl çaktığınızı, şehir merkezinden en uzaktaki mahallelere kadar, bu yaz günlerinde nasıl çöp dağlarının oluştuğuna ve o kötü kokuya yine vatandaşlarımızla birlikte tanıklık ediyoruz!

Mahallelerde sokaklardan akan fosseptik suları,
Parkları bürüyen otlar, dikenler, 
Göstermelik alel acele yapılıp, ayını doldurmadan bozulan yollar, asfaltlar,
İlk yağmurda çöken altyapı, ev ve işyerlerini, cadde ve sokaklarımızı basan sular,
Güzelim sahilimizi ve şehrin köşe başlarını işgal eden seyyar satıcılar, kanunen yasak ve insan sağlığını hiçe sayan ürünlerin satışına izin verilen resmi satış standları.

Borç batağındayız personel çıkarmalıyız deyip işçi kıyımı yaparak, onların yerine meclis üyelerinizin eşlerini işe almaktan vazgeçerek işinize odaklanın, kısacası tribünlere oynamaktan vazgeçin icraata geçin.

Beyler, geçtiğimiz iki dönemde olduğu gibi,Kuşadasını yerelde yöneten sizler kendi beceriksizliğinizin üstünü örtmek için devletin kurumlarına saldıracağınıza önce basit belediyecilik hizmetlerini yerine getirin de oturduğunuz o makamı bir hakkedin!

Sabahın erken saatinde göstermelik yürüyüşleri, showları, konserleri bırakın da seyyar cennetine dönüştürdüğünüz sahilimizde bir de gece yürüyün bakalım vatandaş size ne diyecek?

Bu şehrin insanları size sağa sola çamur atın, bahaneler üretin, algı yaratın diye oy vermedi beyler! 
Hizmet üretin diye oy verdi, hizmet üretin!

mustafa-gokce---ak-parti-kusadasi-ilce-baskanic.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 882 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim