• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa SAVAŞ: Büyük Coşkuyla Kutluyoruz
29 Ağustos 2019 Perşembe 18:11

Mustafa SAVAŞ: Büyük Coşkuyla Kutluyoruz

AK Parti Aydın Millet Vekili ve TBMM Kit Komisyonu Başkanı Sayın Mustafa SAVAŞ 30 Ağustos Zafer Bayramı için kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Aydın Millet Vekili ve TBMM Kit Komisyonu Başkanı Sayın Mustafa SAVAŞ 30 Ağustos Zafer Bayramı için kutlama mesajı yayımladı.

Bizler zaferimizi kutlarken birileri de yaşadıkları hezimetleriyle kahroluyorlar

Tarihin şanlı sayfalarına bir daha silinmemek üzere yazılan 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin ve elde edilen büyük zaferin 97. yıldönümünü milletçe büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Vatan topraklarımızı işgale yeltenenleri hangi durum ve hangi koşul altında bulunursak bulunalım bir saniye bile tereddüt etmeden haddini bildirmiş ve dünya siyasi tarihine yazmış olmamızın da 97. yıldönümü.

Dünyanın en şefkatli ve en yufka yürekli insanları olan aziz Türk milletinin vatan topraklarını müdafa söz konusu olduğunda kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, çok büyük inanç ve kararlılıkla korkusuzca ölümün üzerine yürüyebileceğini gösteriyor olmasının da yıldönümü.

Bu nedenledir ki, bizler bu büyük mücadelelerin ardından elde ettiğimiz zaferlerimizi büyük bir coşkuyla kutlarken birileri de yaşadıkları büyük hezimetlerden dolayı içten içe kahroluyorlar.

Nesiller geçse de niyetlerinden bir an olsun vazgeçmeyen bu kirli zihinler hasmane tutumlarını ortaya koymaktan kaçınmayıp, kimi zaman kanlı terör eylemleriyle, kimi zaman da darbe girişimleriyle ve ekonomik saldırılarla devletimizi ve milletimizi hedef almaya devam ediyorlar.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti kudretini yitirsin, Türk Milleti sahip olduğu değerlerden uzaklaşsın diye bütün değerlerimize karşı operasyon peşinde olan bu mihraklar, çağlar geçse de her zaman için başarısız olacaklardır.

foto-(8)-009.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 653 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim