• Aydın7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUSTAFA SAVAŞ, YILIN MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ
30 Aralık 2019 Pazartesi 20:43

MUSTAFA SAVAŞ, YILIN MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ

Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ, Yılın En Çalışkan Milletvekili Seçildi.

Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ, Yılın En Çalışkan Milletvekili Seçildi.

Parlamento’nun deneyimli gazeteci-yazarı Murat Polat 2019 yılının başarılı vekillerinin karnesini ortaya çıkardı. 27’nci dönem Milletvekillerini değerlendiren deneyimli parlamento muhabiri Murat Polat en sevilen ve en çok çalışan, Genel Kurul çalışmalarını aksatmayan Milletvekillerini sıraladı. Polat yaptığı gözlemlerle  geçmiş hizmet dönemlerine ilişkin daha önce ışık tutan değerlendirmelerde de bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zaman zaman Genel kurul çalışmalarına katılmayan vekilleri uyarıyordu. Parlamento Muhabiri Murat Polat, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu uyarısından sonra parlamento muhabiri olarak bir araştırma yaptı. 2020 yılı bütçesinde başarılı performans gösteren ve Genel kurul çalışmalarını aksatmayan başaralı vekilleri takibe aldı.

Meclis’te başarı gösteren iktidar ve muhalefet milletvekillerinden bizlere  isim isim örnekler veren Polat, Genel Kurul çalışmalarını ve bütçe çalışmalarını başarılı bir şekilde aksatmadan takip eden milletvekilleri var dedi.

Her yılsonu böyle bir değerlendirme yapmak artık geleneğimiz oldu gibi. Çünkü neredeyse bütün milletvekillerini tek tek tanır haldeyiz. Günün en az 10-12 saatini birlikte geçiriyoruz. Çalışmalarını an be an takip ediyoruz. Kim genel kurul çalışmalarına çok katkı sunuyor; kim halkla ilişkilerde daha öne çıkıyor ya da komisyonlarda, memleketlerinde çalışmalarıyla dikkat çekiyor bütün isimlere parlamento muhabiri olarak hakimiz.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa SAVAŞ

“MUSTAFA SAVAŞ MEMLEKETİ AYDIN’A SAHİP ÇIKIYOR”

Milletvekilleri tüm Türkiye’ye hizmet etmek için seçiliyorken seçildikleri ile verdikleri önemle de ayrıca ön plana çıkıyorlar. Aydın Milletvekili Mustafa Savaş da bu isimlerden. Kendisi, Aydın’da özellikle istihdama katkı sağlamak için yaptığı çalışmalarla bilinen ve kendi şehrinde sevilen bir milletvekili olarak biliniyor dedi.

Kaynak : Güçlü Anadolunun Sesi - Serkan DEMİRTAŞ

ak-parti-aydin-milletvekili-mustafa-savas-caliskan-vekil-secildi.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1787 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim