• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli'de Kaymakam, Vekil ve Dönen Dolaplar
02 Eylül 2019 Pazartesi 11:08

Nazilli'de Kaymakam, Vekil ve Dönen Dolaplar

Nazilli'de Kaymakam, Vekil ve Dönen Dolaplar - AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN Yazdı.

Değerli okurlarımız bugünkü yazımda Mersin Vali Yardımcılığına atanan eski Nazilli eski Kaymakamı İbrahim KÜÇÜK'ün Arsalarınızı ve Cebinizi Hırsızlardan koruyun cümlesin üzerine karışan Nazilli Gündemi hakkında yazacağım.

Birincisi, eski Nazilli Kaymakamı İbrahim KÜÇÜK, Ak Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet ERİM ile ilgili önemli bilgi belge edinmiş ki bu kadar açık ve seçik gündem belirleyebiliyor..

İkincisi, Nazilli eski Kahmakamı İbrahim KÜÇÜK, Ak Parti Siyaseti ile anlaşamamış olmalı ki Bekir Kuvvet ERİM üzerinden Ak Parti'yi hedef alan bu cümleleri açık ve net bir şekilde söyleyebiliyor.

Üçüncüsü, eski Nazilli kaymakamı İbrahim KÜÇÜK'ün zihniyeti o kadar açık ki Aydında bulunan özellikle Nazillide ki CHP ve İyi Partililer üzüntüden Zatürre olma yoluna gittiler.. Ki geçmişte Aydın Valisi Ömer Faruk KOÇAK'ta olduğu gibi..

Dördüncüsü, Ak Parti Hükümetine bağlı Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanı'nı Nazillide emsil etmesi gereken eski Kaymakam İbrahim KÜÇÜK eğer birgün Hükümet değişirse Ak Parti'ye baş kaldırmış kahraman Kaymakamlardan birisi olmayı başaracaktır.

Beşincisi, böyle zihniyeti açık bir Kaymakamın 3 yıl gibi bir süre Nazilli Kaymakamı kalmasından Nazilli Ak Parti teşkilatının ne kadar kokuşmuş bir teşkilata sahip olduğu da ortaya çıkmıştır.

Altıncısı, Nazilli eski Kaymakamı İbrahim KÜÇÜK'ün bu kadar net bir şekilde tavır almasında yerinin değiştirilip rahatının bozulmasının mı etkisi var yoksa güvendiği kendisini koruyan Hükümet Kanadından doatları mı var bunu da merak ettim doğrusu..

Yedincisi, Bekir Kuvvet ERİM, eski TURYAP yetkilisidir, yani mesleği Gayrimenkul üzerinedir, ki Aydında kulağı delik herkes kendisinin arsalara meslekten gelen bir ilgisinin olduğunu bilir.

Sekizincisi, Ak Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet ERİM'in verdiği cevaptan ne kadar acemi bir Siyasetçi olduğu tekrar ortaya çıkmıştır.

Dokuzuncusu, 10 Yıl İsabeyli Belediye Başkanlığı yapmış bekir Kuvvet ERİM'in ne kadar içe kapanık bir Siyasetçi olduğunu gördükçe böyle birinin Milletvekili seçilmesinin kimin işine geliyor diyede düşünmeden edemiyorum.

Onuncusu, Sanki Nazilli sadece Bekir Kuvvet ERİM'in bölgesiymiş gibi hareket ediliyor, Ota, Turşuya, Muhalefete her türlü cevap yetiştiren Ak Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin YAVUZ bu konuda neden yorum yapmıyor.

Onbirincisi, Nazilli eski İlçe Başkanı Ramazan SATILMIŞ bu konuyu Sosyal Medyasında gündeme getirirken neyi amaçlamıştır. Parti içi Muhalefeti mi ? Yoksa Dava Adamlığını mı ?

Adnan AYTAŞKIN - AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

ec99f798-6cd3-4d1f-ba96-0fca5de1b990-002.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1215 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim