• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öncü Gençlik Genel Kurula Gidiyor
28 Kasım 2016 Pazartesi 18:41

Öncü Gençlik Genel Kurula Gidiyor

Vatan Partisi Öncü Gençlik Aydın İl Başkanı Uğur AYKAÇ, bir açıklama yayınlayarak tüm Aydınlı gençleri Olağan Kurultaylarına davet etti.

Vatan Partisi Öncü Gençlik Aydın İl Başkanı Uğur AYKAÇ, bir açıklama yayınlayarak tüm Aydınlı gençleri Olağan Kurultaylarına davet etti.

Vatan Partisi Öncü Gençlik Aydın İl Başkanı Uğur AYKAÇ, 

Türkiye’miz 24 Temmuz 2015 günlerinden beri ‘’Vatan Savaşı’’ olarak adlandırdığımız devrimci bir süreç yaşıyor.

Adına devrim dediğimiz köklü değişikliklerin –vatanı kopmaz bağlarla bütünleştirmenin ve yeniden Atatürk Rotasında ilerletmenin- yolu bu savaşın başarısına bağlı. Bu savaşın başarısı ise tutarlı bir önderliğe…

Denklem açıktır: Vatan Savaşı’ndan Türkiye’yi ve Türk Milletini ekonomik, siyasi ve ruhsal olarak başı dik çıkaracak olan iktidar olur.

Vatan Partisi olarak 2017 yılına Türkiye’yi vatan savaşından başı dik çıkarma iddiasıyla hazırlanıyoruz. Bu iddia, partimiz ve Türk devrimcileri için bir tercih değil; zorunluluktur. Çünkü bu savaşı ancak ve ancak vatan ve cumhuriyet mevziisinde kararlı olanlar başarıya ulaştırabilir.

Böylesine büyük bir görevle, karşı karşıya olan partinin gençlik örgütünün, Öncü Gençlik’in vazifesi ise vatansever gençliği Vatan Partisi’nde örgütlemek ve ayaklandırmaktır.

Gururluyuz!

Türkiye’nin Amerikan emperyalizmine karşı verdiği vatan savaşının yönünü belirleyen; kandırılamayan, davasından vazgeçirilemeyen ve yolundan bir milim saptırılamayan bir partinin gençliğiyiz!

Mutluyuz!

Memleketin vatansever ve devrimci hareketinin namusunu temsil eden partinin gençliğiyiz!

17 Nisan 1994’te “Türkiye Gençlik Hareketine Önderlik Etmek” ve “Türkiye’nin Geleceğini İnşa Etmek” iddialarıyla yola çıkan örgütümüz Öncü Gençlik, 23. yaşına girmeye hazırlanıyor. 10. Olağan Genel Kurultayımızı Türkiye gençlik hareketinin tartışmasız lideri olduğumuz, ülkenin geleceğini inşa etmeye en çok yaklaştığımız günlerde gerçekleştiriyoruz.

3 Aralık 2016 tarihinde saat 13.00 Kahve Bahane Toplantı Salonu’nda yapacağımız Aydın İl Kurultayı, 17-18 Aralık 2016 tarihinde ise gerçekleştireceğimiz Öncü Gençlik 10. Olağan Genel Kurultayımıza ‘’vatansever gençliği partimizde örgütlemek, harekete geçirmek ve Öncü Gençlik’i büyütmek’’ hedefleriyle, ‘’VATANSEVER  GENÇLİK  PARTİYLE İLERİ ‘’ sloganıyla hazırlanıyoruz.

Şimdi Mehmetçiğimizin ve polisimizin cephede,  Türk gençliğinin üniversitelerde estirdiği vatanseverlik rüzgârını partimizle fırtınaya çevirme zamanı! dedi.

AydınÖzel

unnamed-(21)-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1125 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim