• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özlem ÇERÇİOĞLU'na Metin ERTÜRK Tokadı
18 Haziran 2017 Pazar 22:37

Özlem ÇERÇİOĞLU'na Metin ERTÜRK Tokadı

Değerli okurlarımız bugünkü yazımda Kuyucak’ta meydana gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi Fiyaskosundan bahsedeceğim.

Değerli okurlarımız bugünkü yazımda Kuyucak’ta meydana gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi Fiyaskosundan bahsedeceğim.

Haftasonu Cuma gününden başlayan Pazar gününe kadar devam eden hatta Pazartesi günü de devam edeceği görülen Önderimiz Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün resminin ve Vecize bir sözünün bulunduğu TAK’ının yenilenmesinde Kuyucak Belediyesine komplo kurmak isteyen Aydın Büyükşehir Belediyesinin Siyaseten yediği Tokatı yazacağım.

Aydın Büyükşehir olduktan sonra geniş Caddeler ve Bulvarlar Aydın Büyükşehir Belediyesine geçti.

Ancak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Büyükşehir Yasasının para getirecek yetkilerini tam anlamıyla kullanırken Para harcanacak yetkilerini de görmezden geldi.

Bu kapsamda Kuyucak’ta ki İnönü Caddesinde bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesinin hizmet sınırlarında bulunan Yol için Aydın BŞB tarafından 3 yıl içerisinde tek bir çivi bile çakılmadı.

Bugüne kadar Kuyucak İnönü Caddesinde ki Orman’a dönüşen kentin prestijini bozan Peyzaj çalışması hizmetini yetki alanında olmamasına rağmen Kuyucak Belediyesi yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi bu tarz Para harcanacak yetki alanlarını öyle bir görmezden geldi ki Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Fotoğrafı ve Vecize bir sözünün olduğu TAK’ı da mülkiyetine almadı.

Yani resmi olarak TAK’ın Mülkiyeti yani Tapusu Kuyucak Belediyesinden Büyükşehir Belediyesine halen geçmedi.

Aynen Yenipazar Belediyesi sınırlarında olduğu gibi ve Geniş Caddelerin Ormana döndüğü bakımsızlıkta Aydın Büyükşehir Belediyesine aittir.

Hatırlarsınız İncirliova’da İzmir Bulvarı üzerinde İncirliova Belediyesi Flamaları vardı. Evet Yetki Büyükşehir Belediyesinde olmasına rağmen Ormana dönen Orta Refüj Peyzajını İncirliova Belediyesi yapmıştı ve Aydın BŞB hiç sesini çıkarmamıştı.

Söke’de kapanan Belediyelerden kalan Söke Belediyesinin siz nasıl istiyorsanız öyle paylaşalım diyerek açık çek verdiği Aydın Büyükşehir Belediyesi Bürokratları bir türlü Söke Mallarını da Aydın Büyükşehir Belediyesi mülkiyetine geçirmedi. Kaç tane Bürokrat değişti ama Söke Belediyesinin iyi niyetine rağmen bu mal paylaşımı da gerçekleşemedi.

Diğer ilçelerde de durum bundan farklı değil..

Aydın Büyükşehir Belediyesi yetki alanına geçen para harcanacak hiçbir mülkiyeti resmen üzerine almadı.

Kuyucak İnönü Caddesi’de bunlardan birisi..

3 Yıldır Kuyucak İnönü Caddesine hizmet eden Kuyucak Belediyesi..

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün fotoğranının ve Vecize bir sözünün asıldığı TAK’ın eskimiş olduğunu ve değişmesi gerektiğini geçen ay GOLD Dergimizi dağıtmak için gittiğimiz Kuyucak’ta görmüş ve üzülmüştük. Gerçekten kötü bir görüntüydü.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK 3 Yıldır hizmet ettiği İnönü Caddesinde hizmetlerini sürdürürken Mülkiyeti ve Tapusu kendi kayıtlarında olan Atatürk resmi ve Vecize Sözünü yenileyerek Atatürk sevgisini göstermiştir.

Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de her zaman olduğu gibi besledikleri Medya Gücüne dayanarak Algı yöneteceklerini zannetti. Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK’ü Mustafa Kemal Atatürk Düşmanı ilan etmeye çalışarak beceriksizliklerini göstermişlerdir.

Ancak Aydın Büyükşehir Yetkilileri tapu kaydını almadıkları mülklerini Mahkeme gücüyle değil de Zabıta ve İtfaiye ile yani Beden gücüyle durdurmaya gittikleri için Bürokratlarınca gerçek tokadı yemiş, Siyaseten de Özlem ÇERÇİOĞLU Tokadın büyüğünü yemiştir.

Ben burada Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK’ü tebrik etmeden geçemeyeceğim.

Tek başına Aydın Büyükşehir Belediyesini Madara etti.

20 Yıl Pamukören Belediye Başkanlığı yapan ki 1 döneminde Bağımsız seçilen Metin ERTÜRK, Kuyucak Belediyesi’ni 2014 yılında CHP’nin elinden aldı.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK’ün bu başarısının ardında tek bir şey var.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK’e yönelik Algı Operasyonunu durduran tek bir şey oldu.

O da Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri karşılarında Kuyucak halkını gördü..

Böylece Aydın BŞB yetkilileri de Algı ile değil Halk İle Siyaset yapmak ne demek öğrenmiş oldu.

Bu arada Aydın BŞB yetkilileri Pazartesi günü 70.000 TL’ye Mal olan yeni TAK takıldıktan sonra Kuyucak Belediyesine başvurarak yeni TAK’ın Mülkiyetini üzerlerine alabilirler..

Ancak zahmet olmazsa yetki sınırlarında olduğunu hatırladıkları İnönü Caddesine de hizmet vermeyi unutmasınlar..

Adnan AYTAŞKIN – 18.06.2017

AydınÖzel Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

mansetson-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 9034 defa okunmuştur
YORUMLAR
Çerçi
Hasan YAŞARGİL
Sayın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanım, siz önce belediye otobüslerinde milleti 1 lira seksen kuruşluk bilet parası için rehin alan, rezil eden, esir alan bayan şöferlerinizi bir terbiye etseniz. Bu haliyle bu belediyenin isa da gelse musa da gelse bir yola girmeyeceği ortada. Belediyecilik kim siz kim?
27 Temmuz 2017 Perşembe 21:27
212.252.100.253
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim