• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PEHLİVAN'dan KILIÇDAROĞLU Ziyareti Açıklaması
07 Eylül 2019 Cumartesi 09:46

PEHLİVAN'dan KILIÇDAROĞLU Ziyareti Açıklaması

MHP Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU'nun Aydın ziyaretini değerlendirdi.

MHP Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU'nun Aydın ziyaretini değerlendirdi.

Cennet Aydınımızın Yunanlılar tarafından işgal edilmesinin ardından Aydınlı hemşehrilerimizin,yiğit efelerimizin birlikte Malgaç Baskını ile başlayan kurtuluş mücadelesi nihayet 7 Eylül 1922'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk Ordumuz ile zafere ulaşmıştır. 
Büyük Türk Atatürk komutasında Aydınımızın yiğit efelerinin tarihe not düştüğü bu anlamlı günde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun  kentimizi ziyaretinin, CHP nin terör destekçileri ve sözcüleri ile birlikte olduğu günlerde olmasını zamanlama açısından manidar buluyoruz. 
Türk milletimizin vicdanları önünde Diyarbakır da  sergilenen terör seviciliğinden sonra , kahraman efeler diyarında , bu güzel günde yapılan ziyaretin milli samimiyetsizlik olduğu açıktır. 
Milli şuur yüklü , efeler yuvası Aydın kentimizdeki mitingin benzerini , HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde, bir tarafında Özlem Çerçioğlu ve Ekrem İmamoğlu  diğer tarafında Diyarbakır’da evlatları bebek katili PKK terör örgütü  dağa kaçırılan gözü yaşlı anaları alarak yapmasını;  PKK'yı ve tüm terör örgütlerini lanetleyip kandırılan gençlerin  ailelerine teslim edilmesi yönünde çağrıda bulunmaya, terörü lanetleyip, Pençe Harekatı ve Kıran Operasyonu’ndan dolayı kahraman Mehmetçiğe başarılar dilemesini bekliyoruz.
Dönemin vatan hainlerine , Türk Vatanını bölme gayretlerine, Türkçe dışında dil sevdasına düşenlere haddini bildiren büyük Atatürk önderliğindeki Türk Milletinin ; tarihi tekerrür ettirmek isteyenlere, tarihi dersler vereceğini de belirtmek isterim.
Türk Milletinin güçlü geleceğini ve lider ülke olma iradesini; hiçbir güç mani olamayacak, hainlerin planları hayalin ötesine geçemeyecektir.
Bunun teminatı da cumhur ittifakı ile milli duruşunu gösteren Türk Milletimiz'dir.
Bu güzel günde;  Büyük Türk Atatürk komutasında Aydın'ın kurtuluşunda büyük kahramanlık gösteren yiğit efelerimize,  kahpe Yunan tarafından işgal sırasında şehit edilen hemşehrilerimize Allah'dan ( cc ) rahmet diliyor, güzel Aydınımızın Kurtuluş Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
Burak Pehlivan
MHP Aydın İl Başkanı
 
as-001.jpg
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 865 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim