• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ramazan Subaşı Milletvekili Adayı Oldu
28 Nisan 2018 Cumartesi 16:55

Ramazan Subaşı Milletvekili Adayı Oldu

Ak Parti Aydın Teşkilatlarının Kanaat Önderlerinden Müteahhit & SMMM Ramazan SUBAŞI Milletvekili Aday Adaylığını açıklamak ve Basın toplantısı için Aydın Gar Cafe'de toplantı gerçekleştirdi.

Ak Parti Aydın Teşkilatlarının Kanaat Önderlerinden Müteahhit & SMMM Ramazan SUBAŞI Milletvekili Aday Adaylığını açıklamak ve Basın toplantısı için Aydın Gar Cafe'de toplantı gerçekleştirdi.

Ramazan Subaşı Selbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Müteahhit'lik Mesleğini birlikte yapmak ile birlikte daha Önce Ak Parti Efeler İlçe Başkan Yardımcılığı'da yapıyordu. En son olarak Efeler Belediyesi Meclis Üyesi olarak'ta Plan ve Bütçe Komisyonunda Ak Parti adına Aydın halkına hizmetini sürdürmekteydi.
Çok sayıda partili ve dostlarıyla bir araya gelen Selbest Muhasebeci Mali Müşavir Ramazan Subaşı'nın adaylık toplantısına diğer Milletvekili Adayları da katılarak destek verdi.

Efeler Belediye Meclis Üyesi'de olan Ramazan SUBAŞI;

Kürsüye çıkarak bir konuşma gerçekleştirdi.
Dostlarım ve Basın mensupları beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.
Biz ailecek atadan dededen sağ partiliyiz. Ak Partimizin Türk Siyasi sahnesine çıkması ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için yaptığı hizmetlere milletçe şahit olduk. Böyle ülkesine sevdalı ve fedakarca hizmet eden bir partide bende faydalı olacağımı düşünerek bu kadroya dahil oldum. Partimizin bünyesinde bugüne kadar görev yaptım. Son olarak partimizin onayı halkımızın teveccühü ile Efeler Belediye Meclis Üyeliği görevine seçildim. Bu süreçte vatandaşlarımızın gerekse partililerimizden Milletvekili olmam yönünde desteklerini gördüm. Aydınımızın ve ülkenizin geleceğini yakından ilgilendiren erken seçime giderken yakın çevrem ve partimizin yöneticileri ile yaptığım istişareler sonucunda bende varım diyorum. Milletvekili Aday Adayı olduğumu açıklıyorum.
Bundan sonraki süreç, Genel Merkezimizin takdirinde, ister aday gösterileyim isterse gösterilmeyeyim partimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğim. Bilinmesini isterim ki biz koltuk değil Ülke ve Ak Parti sevdalısıyız dedi.

Daha sonra toplu olarak Ak Parti Aydın İl Başkanlığı binasına geçilerek Resmi Başvuru yapıldı.

Haber : Adnan AYTAŞKIN 

Fotoğraf : Fitnat GÜNEY

mansetramazan.jpg

_dsc0382-001.jpg_dsc0341.jpg_dsc0343.jpg_dsc0345.jpg_dsc0353-001.jpg_dsc0356.jpg_dsc0357.jpg_dsc0359.jpg_dsc0367.jpg_dsc0369-001.jpg_dsc0371.jpg_dsc0372.jpg_dsc0341-001.jpg_dsc0391.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6171 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim