• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SALİH ÇAVUŞ : AYBA İLE İFTİHAR EDİYORUZ
30 Mart 2020 Pazartesi 12:15

SALİH ÇAVUŞ : AYBA İLE İFTİHAR EDİYORUZ

CHP Germencik İlçe Başkanı Salih ÇAVUŞ, AYBA ile İftihar ediyoruz dedi.

CHP Germencik İlçe Başkanı Salih ÇAVUŞ, AYBA ile İftihar ediyoruz dedi.

Türkiye ve dünya yüzyılda bir yaşanacak bir felaketin, bir salgının pençesine düştü düşecek. Ne olacağını kestiremediğimiz gibi şeffaflıktan yoksun ülkemizde ne olduğunu da bilmiyoruz.

Fakat bunu öngören ve önlem almaya başlayan, gurur duyduğumuz kurumlarımız da yok değil.

Geriye dönüp baktığımızda Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 26 Şubat’ta, 11 Mart’ta eylem planı yapmaya başlayan merkezi hükümetten, bakın burası çok önemli, 2 hafta önce otogarları ve toplu taşıma araçlarını dezenfekte etmeye başladığını görüyoruz. Üstelik salgında ilk günler çok kıymetliyken bu işlemler yapılmaya başlanıyor.

Mart ayının hemen başından itibaren de çocuk oyun alanları ve Büyükşehir Belediyesi’nin veznelerinde dezenfeksiyon işlemine geçiliyor. Şu anda henüz salgının ilk aşamasındayız ve muhtemelen konunun ciddiyeti çoğu kişi tarafından tam anlaşılamadı. Fakat yakın bir zamanda herkes merkezi hükümeti neden 2 hafta daha erken tedbir almaya başlamadığı için eleştirmeye başlayacak. Fakat vaka sayıları patladıktan ve (hiç olmasın istiyoruz ama) hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı artık dayanılmaz bir seviyeye ulaştıktan sonra. İşte Aydın Büyükşehir Belediyesi ile CHP’li ve İYİ Partili belediyelerimizin yaptığı tam da bu: İktidar cenahının yapmadığı!

Aydın’da ve Germencik’te salgın durumuna karşı Büyükşehir’den, CHP’li ve İYİ Partili belediyelerden, Germencik Belediyesi’nden başka tedbir uygulayan, sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşlarımızı düşünen gördünüz mü?

Bugün iftiharla çalışmalarını izlediğimiz AYBA, sadece Germencik’te değil tüm Aydın’da en ücra köşelere kadar giderek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Üstelik bunu 11 yıldır her gün yapıyor.

Bizlere düşen, bu organizasyonu oluşturan ve yaşatan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu alkışlamak... Bizlere düşen yağmur-çamur, sıcak-soğuk demeden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her dertlerine koşan AYBA personelini alkışlamak… Bizlere düşen, Germencik’te girilmedik kapı bırakmayan Germencik Belediyesi’ni alkışlamak...

Teşekkürler Çerçioğlu, teşekkürler Öndeş ve teşekkürler cefakâr AYBA personeli… Aydın ve Germencik sizlerin omuzlarında yükseliyor.

Son lafım da iktidar cenahına: Kafanızı kumdan çıkarın; insanlar ölüyor! Kendinizi ve ağzınızı toparlayın, önlem alın. Önlem alanlara da destek olun, köstek değil.

salih-cavus---cgp-germencik-ilce-baskani.jpg

Bu haber toplam 1764 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim