• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Teleferik Düşmanı Mehmet Fatih ATAY
01 Nisan 2020 Çarşamba 12:05

Teleferik Düşmanı Mehmet Fatih ATAY

AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN, Teleferik Düşmanı Mehmet Fatih ATAY isimli Köşe Yazısını Yazdı.

AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN, Teleferik Düşmanı Mehmet Fatih ATAY isimli Köşe Yazısını Yazdı.

Değerli okurlarımız bugünkü yazımda Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih ATAY'dan bahsetmeye devam edeceğim.

Geçenlerde bir arkadaşım Watsapp'tan yazdı Evimin karşısında Bilboard var, Türkiyenin en Başarılı 4. Belediye Başkanı Mehmet Fatih ATAY seçilmiş, ben Efeler'de yaşamıyormuyum, ne yapmışta Başarılı olmuş diyor..

Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih ATAY'ın yıkımda başarılı olduğu gerçek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Aytepe - Pınarbaşı arasında hizmet veren Teleferik Efeler Belediyesi kontrolüne geçer geçmez ertesi gün Başkanımız Mehmet Fatih ATAY artık Teleferiği kullanmayacaklarını bu hizmeti iptal ettiğini açıkladı.

Teleferik ile ilgili bir çalışmalarının olmadığını aktaran Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih ATAY, O teleferiğin orada kullanılmasını doğru bulmuyorum, Korkuyorum tellerinden bri kaza olacak diye. Kontrol ettirdik, tellerinde bir sıkıntı yok ancak ben kullanmayacağım o teleferiği diye konuştu.

Daha önce hiç teleferiğe bindin mi? Teli mi koptu Fatih Bey. Senin Fobin var diye bu halkı cezalandırmak zorundamısın? Sen ve yakınların binmeyiversin..

Efeler'de herşey Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih ATAY ve yakınlarına mı hizmet verecek, bırakında halkta birşeyler görsün.

Öndeki dönem Aydın Belediye Başkanı İlhami ORTEKİN tarafından 3 Milyon TL'ye yaptırılan Teleferiği madem kullanmayacaksın atıl duruma düşüreceksin neden Aydın Büyükşehir Belediyesinden devralıyorsun Fatih Bey..

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih ATAY, hizmet kosunda değilde Efeler İlçemizin tek Teleferiğini atıl duruma düşürerek yıkım konusunda başarısını ortaya koydu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi döneminde özellikle yaz aylarında Efeler halkımız Aytepe Mesire alanı ile Pınarbaşı Mesire alanı arasında Teleferik hasretini gideriyordu.

Diğer Belediyeler hizmet yarışına girmişken Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih ATAY, yıkım konusunda hizmetlerini sürdürüyor.

Adnan AYTAŞKIN - AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

adnan-aytaskin-yazdi-051-051.jpgbasiretatay-001.jpg

Bu haber toplam 1523 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim