• Aydın5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
UYUM VE İŞ BİRLİĞİNDEN DOĞAN HİZMET HER KESİMDEN TAKDİR TOPLUYOR
04 Ağustos 2020 Salı 21:54

UYUM VE İŞ BİRLİĞİNDEN DOĞAN HİZMET HER KESİMDEN TAKDİR TOPLUYOR

Kuşadası şehiriçi minibüsleri şoförleri, güzergahları üzerinde yapılan yol çalışmaları nedeniyle bir pankart hazırlatıp Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür etti.

Kuşadası şehiriçi minibüsleri şoförleri, güzergahları üzerinde yapılan yol çalışmaları nedeniyle bir pankart hazırlatıp Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günele teşekkür etti.

Kuşadası’nda; Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi arasındaki uyum ve iş birliğinden doğan hizmet kendisini her alanda göstermeye devam ediyor. İki belediyenin omuz omuza vermesiyle şehiriçi minibüslerinin güzergahları üzerinde başlatılan yol yapım ve bakım çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar, günün büyük bir kısmını yollarda geçiren minibüs şoförleri tarafından takdirle karşılandı.

PANKARTLI TEŞEKKÜR

Şehiriçi minibüsleri şoförleri, güzergahları üzerinde yapılan yol çalışmaları nedeniyle bir pankart hazırlatıp Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günele teşekkür etti. Kadınlar Denizi Mahallesindeki son durağa asılan pankartta, Güzergahlarımız üzerinde yapılan yol çalışmalarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğluna, Kuşadası Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günele teşekkür eder, başarılar dileriz” ifadeleri yer aldı.

KUŞADASI YATIRIMA KAVUŞTU”

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi arasındaki uyumlu çalışmanın ilçeye her alanda hizmet olarak döndüğünü belirten Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten, “İşimiz gereği zamanımızın çoğu yollarda geçiyor. Güzergahımız üzerindeki yolların tamamının bakımı yapıldı, birçoğu yenilendi. Bozuk yollarda araçlarımızın yürüyen aksamlarında çıkan arızalar ciddi bir gider kalemi oluşturuyordu. Sürekli masraf ödemekten de kurtulmuş olduk.  Yolcularımızda artık daha konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlayabiliyorlar. Kuşadası yıllardır hasret kaldığı yatırıma Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu ile Kuşadası Belediye Başkanı Sayın Ömer Günel sayesinde kavuştu. Her iki başkanımıza oluşturdukları güç birliği ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

img-20200802-wa0002.jpg

Bu haber toplam 4912 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim