• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YAVUZ : ÇERÇİOĞLU UCUZ SİYASET YAPIYOR
07 Eylül 2019 Cumartesi 22:43

YAVUZ : ÇERÇİOĞLU UCUZ SİYASET YAPIYOR

Ak Parti Aydın Milletvekili MKYK Üyesi Metin YAVUZ, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU ucuz siyaset yapıyor dedi.

Ak Parti Aydın Milletvekili MKYK Üyesi Metin YAVUZ, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU ucuz siyaset yapıyor dedi.

Metin YAVUZ, 

7 Eylül Aydın'ımızın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Aydın Atatürk Kent Meydanında konuşma yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı hanımefendi, partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ardı ardına methiyeler yazıyor.

Diyor ki; '' Sayın genel başkanım, sizlerin vermiş olduğu en büyük talimat, sosyal belediyecilik. Bizde bu yüzden diğer CHP'li belediyeler gibi sosyal belediyeciliğe önem veriyoruz. Fakir fukaraya, garip gurabaya sahip çıkıyoruz. Aydın da kimse aç kalmaz. Çünkü Aydın Büyükşehir Belediyesi var, çünkü CHP var. ''

Şimdi adama sorarlar, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Sen genel başkanına metiyeler yazacağım diye Aydın da kimse aç kalmaz, fakire fukaraya sahip çıkıyoruz diyorsun ama Çakırbeyli'de sokak çesmelerinin üzerine astığın fiyat tarifesi ile su almaya gelen ihtiyaç sahibi fakir fukara, garip gurabadan para alıyorsun. Bu mudur sizin sosyal belediyecilik anlayışınız. Bu mudur sizin fakir fukaraya, garip gurabaya sahip çıkışınız.
Bugün bu açıklamalarınız ile siz yine her zaman yaptığınız en iyi işi yaparak algı oluşturuyorsunuz. Aydın halkına suyu pahalı satmayı başarıyorsunuz ama ucuz siyaset yapıyorsunuz dedi.

yavuz1.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 895 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim