• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YAVUZ ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM ÇIKMA
10 Mayıs 2020 Pazar 08:00

YAVUZ ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM ÇIKMA

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz saklambaç oynamaya devam ediyor.

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz saklambaç oynamaya devam ediyor.

Yavuz elma dersem çık armut dersem çıkma. Saklandığı yerden Özlem Çerçioğlu ile ilgili bir açıklama yapayım bari tıklasınlar diyor. Başka türlü Yavuz’u tıklayanda yok takanda yok. Yetmeyen kapasitesi ile siyaset yapmaya çalışıyor. Söke’de bir çok esnafa kepenk indirdi. Nerde Yavuz saklanıyor. Çiftçi bugünlerde tarlasını işlemeye başladı nerde Yavuz saklanıyor. Tarım memleketindeyiz Söke ovasında neredeyse ipoteksiz arazi kalmadı. Ürettiği ürünü değerinde satamayan ve başta mazot ve gübre olmak üzere yüksek girdi maliyetleriyle beli bükülen, bankalara olan kredi borçları katlanarak artan çiftçi, gün geçtikçe daha zorlanıyor. Çiftçiye destek olun motorini %50 düşür gübre tohum desteği verin. Kamu bankalarına olan borçlarını silin çiftçinin. 

Esnafın kredilerini kapatın. Motorinin varil fiyatları dibe vurdu bizim ülkemizde zirvede. Başta Şöför esnafımızın  ve vatandaşlarımızın kullandığı akaryakıtın %60 vergi yazıktır günahtır. Önce  bu vergilerin kaldırın. Bir litre akaryakıtta uygulanan maktu vergi litrede 2,55 TL. kaldırın esnafın çiftçinin üzerindeki vergi yükünü. Yavuz’a şimdi Petrol fiyatlarında indirim ise ülkemizde pompa fiyatlarına yansımıyor. 1 litre motorine 10, benzine de 15 kuruş zam yapıldı diyeceğim

Ne zaman yapıldı

Özlem Başkan mı yaptı diyecek bu kadar gündemden uzak gördüm kendisini

Üç gün evvel yapıldı

Senin hükümetin yaptı

Memleket kan ağlıyor. Vatandaşlara bir maske dağıtamadınız. İyi ki büyükşehir var iyi ki Özlem Çerçioğlu var diyeceğine sakladığın yerden konuşuyorsun. Demiyorsun biz beceremedik Aydının itibarını bu zor günlerde Özlem Çerçioğlu kurtardı. Bak Büyükşehir’in dağıttığı maskelerde öyle kod filan yok isteyen herkes alıyor. Halka hizmet böyle olur. Saklanarak kaçarak olmaz. Özlem Başkanımız yalnız insanı değil doğayı ve sokakta yaşayan dostlarımıza elini uzatmış durumda. Zira kendisi Aydında yaşayan her türlü değerin ve gönüllerin başkanı.

Senin memleketten esnaftan çiftçiden, turizminden haberin var mı? Memlekete her gün 120 kişi can veriyor. Senin işin varsa yoksa Çerçioğlu. Yavuz’u memleketimiz iyi tanır vekil olmadan önce de aynıydı şimdi de aynı.

Tamam onun adını ağzıma almadan gündem olamıyorsun, tanınmıyorsun, okunmuyorsun ,bilinmiyorsun ama zaman bu zaman değil.

 

      Ali Kemal Özcan

CHP Söke İlçe Başkanı

Bu haber toplam 754 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim