• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YAVUZ : İŞLETMECİ OLSAM AYDINDAN UÇAK KALDIRMAM
17 Kasım 2019 Pazar 13:03

YAVUZ : İŞLETMECİ OLSAM AYDINDAN UÇAK KALDIRMAM

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin YAVUZ, Aydın Çıldır Havalimanının Yolcu Taşımacılığı için gerekli olmadığını ben firma olsam Aydından Uçak Kaldırmam dedi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin YAVUZ, Aydın Çıldır Havalimanının Yolcu Taşımacılığı için gerekli olmadığını ben firma olsam Aydından Uçak Kaldırmam dedi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin YAVUZ, bende isterim hemen evimden çıkıp 5 dakika içerisinde Havalimanına varayım, Türkiyede maalesef bunlar olmuş mu, bunlar olmuş. Yanlış olan birşeyi öncelik sırasına koyacak olursak onun varda biz neden yapmıyoruz diyeceksek, burada planlama yapamayız.

Otobanlarda nasıl gidişli gelişli yaptıysak aynısını Demiryolunda da yapmamız gerekiyor. Biz bunu gerçekleştirdikten sonra Havalimanımız orada, Havalimanı olmayacak diye birşey yok. Allah Rahmet Eylesin bağışlayan abimizin en büyük emellerinden birisi buydu.

METİN YAVUZ : PİLOT OKULU ÜLKEYE CİDDİ HİZMET VERİYOR

Havalimanı sanki hiç bir işe yaramıyormuş gibi düşünmeyin. Buna ben defalarca denk geldikçe anlatıyorum. Bakın Türkiyenin yıllık 300 civarında pilota ihtiyacı var, 189 tanesi Aydında eğitiliyor. Ülkeye ciddi bir hizmet veriyor. Aydında bir katmadeğer gelmediğini düşünebilirsiniz ama oraya gelen öğrencilerin hepsi Üniversite Mezunu, Ülkenin değişik yerlerinden gelen şehri gören kişiler. 

METİN YAVUZ : İŞLETMECİ OLSAM AYDINDAN UÇAK KALDIRMAM, HAKAN BANA KIZMIŞ OLABİLİR

Bana Hakan biraz kızmış olabilir ama Aydın Ticaret Odası Başkanımız Hakan ÜLKEN ama bu gerçek, Havalimanı olmasın demiyorum ama öncelikli değil, ha bunu yaptıktan sonra yolcu taşımacılığıyla ilgili bu yer yeterlimidir, işte yeterli bir rakam konuluyor önümüze ama ben yeterli olduğunu düşünmüyorum, ben bir işletmeci olsam buradan uçak kaldırmam bu kadar yolcu için, yani sonuçta bu böyle yani dedi.

Tren dediğiniz zaman, raylı sistem dediğiniz zaman, çok daha farklı oluyor. heryere hitap ediyor. Şimdi elimizdeki mevcut Çıldır Havalimanını eğitimde kullanıyoruz ve yapılacak olan ek bir yatırım ile bu üretiminde bir yerlere gelmesiyle kargo havacılığında kullanılması mümkün, bu belki bir Siyasetçi olarak sokakta Çıldır Havalimanı yapıldı mı yapılacak mı algısı açısından bu benim şahsıma tehlikeli olabilir ama doğrusu bu arkadaşlar bunun lamı cimi yok. İlk önce Raylı Sistem ondan sonra Havalimanı diyorum ben.

ak-parti-aydin-milletvekili-metin-yavuz-cildir-havalimani-degil-hizli-tren-oncelikli-olmali.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1454 defa okunmuştur
YORUMLAR
Uzaklarda arama
Osman Söyler
Aydın için çalışma sı gereken birisi bunu söylüyor sa geçmiş olsun. Hakan bey Ankaralara boşuna gidip yorma kendini. Aydın ın sevenide ne çokmuş ,vay vay yazık yazık
17 Kasım 2019 Pazar 16:08
46.196.161.123
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim