• Aydın5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YENİPAZAR'DA MEHMET SÜMER GÖREVDEN ALINDI
01 Ocak 2020 Çarşamba 16:56

YENİPAZAR'DA MEHMET SÜMER GÖREVDEN ALINDI

Ak Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet SÜMER, İlçe Kongresinde Aday olmadığını açıkladı.

Ak Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet SÜMER, İlçe Kongresinde Aday olmadığını açıkladı.

Ak Parti Genel Merkezi Tek Lİste Halinde İlçe Kongrelerine gitme Tamayülü gereği görevden aldığı İlçe Başkanlarına Aday Olmayacağını açıklaması halinde kamuoyu nezdinde tepkileri hafifletme politikasını Ak Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet SÜMER ile devam etti.

Bilindiği gibi Ak Parti'nin Kalesi olan Yenipazar'da kendi gelecek hırslarına yenilerek Ak Parti'de kendisine rakip gördüğü herkesi harcayan Ak Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet SÜMER'i de Ak Parti Genel Merkezi Harcadı.

Yenipazar'da Önceki Dönem Belediye Başkanı Zafer SAVCI ile kavgasıyla gündemden düşmeyen AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet SÜMER Genel Merkez tarafından çizik yedi.

Daha önce de Partinin kurucularından Ünal SARIOĞLU ve Malik ERCAN gibi önemli isimlerde Ak Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet SÜMER'in başarısız tavırları yüzünden Ak Parti'den istifa etmişti.

Son seçimlerde Yenipazar Belediye Başkanlığı seçimlerinin kaybedilmesinde başrol oynayan Mehmet SÜMER görevini bırakıyor.

Yenipazar'da Ak Parti Camiasında Başkanlık yapacak adam bırakmayan tüm rakiplerini partiden koparan Mehmet SÜMER'den sonra Belediye Başkan Adayı bulmakta da zorlanan Yenipazar Ak Parti Teşkülatı İlçe Başkanı bulmaktada zorlanacağa benziyor.

Ak Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet SÜMER'in görevini bırakacağı açıklaması.

Ak Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet SÜMER, Çok kıymetli Yenipazarlı hemşerilerim
03/02/2014tarihinde devralmış olduğum Yenipazar Ak Parti İlçe Başkanlığımı yaklaşan 7. Olağan kongrede tekrar aday olmayacağımı. Kamuoyu ile paylaşmak istedim.
Kongreler ayrıştırma değil yeniden doğmanın yenilenmenin büyümenin bir sembolüdür.Hiç bir kimse bizim davaya inancımızdan döndüremez.Çok kıymetli dava arkadaşlarım daha öncesinde Delege secimlerinde il Başkanımızla iştisarede bulunup tekrar aday olmuyacağımı dile getirmiştim Genel merkezimizin anlayışı İçin kendilerine teşekkür ederim.6 yıldır Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın neferi olmakdan onur ve gurur duydum.
Kongrede yeni gelecek ilçe başkanımızı ve yönetimine partimize teslim ederek Genel Başkanımızın emanetini teslim etmenin gururunu yaşayacağım.İl Başkanım sn Ömer Özmen’e ve Genel Başkanım Dünya lideri Sn Recep Tayyip Erdoğan a tekrar teşekkür ederim Bu güne dek Yanımda yer alan tüm ekip arkadaşlarıma yağmur çamur demeden gece gündüz çalışan kadın kolları başkanlarıma ,yönetimlerine gençlik kolları başkanlarıma ,yönetimlerine bizleri gece gündüz mahallerde evlerinde ağırlayan tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederim benden geçen hakların var ise herkese helal olsun sizlerde haklarınızı helal edin dedi.

37208260_10156557107094494_1094779587428089856_n.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2274 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim