• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Arslanlıspor Sezonu Açtı
24 Ocak 2017 Salı 17:27

Arslanlıspor Sezonu Açtı

Aydın 2. Amatör Küme takımlarından Arslanlıspor, sezobu açtı. Açılışa Nazilli Belediyespor Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyespor Başkanı Erdoğan Eker’de katıldı.

Aydın 2. Amatör Kümede mücadele edecek Arslanlıspor,  2017 sezonunu törenle açtı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Başkanı Erdoğan Eker, Arslanlıspor Başkanı Hakan Tekeoğlu’nun katılımıyla Arslanlı Halısahası’nda düzenlenen sezon açılışında yönetim, futbolcu ve taraftar bir araya geldi.

Açılışta konuşan Alıcık, “Burası benim hanımımın memleketi. Bunun yanında beldiyemize ait bir mahalle. Biz elimizden geleni yapıcaz. Sizde elinizden geleni yapaın bu takımı bu sene şampiyon edelim.” dedi.

Arslanlıspor’u 1979 yılından beri bildiğini ve takip ettiğini belirten Nazilli Belediyespor Başkanı Erdoğan Eker, “Arslanlı’lı kardeşlerimiz bir kere daha samimiyetlerini burada dile getirmişler. Spor’a olan sevgisini dile getirmişler. Astığınız pankartta Haluk Alıcık Başkan yazmışsınız. Belediye başkanı yazmamışsınız. Bu çok hoşuma gitti Haluk Alıcık, sadece bir belediye başkanı değil, Aydın sporunun başkanıdır. Böyle adlandırdığınız için size teşekkür ediyorum. Başarılarınızı diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Törende kurban kesilerek Arslanlıspor’un başarısı için dualar edildi. Arslanlısporlu camiası, Haluk Alıcık ve Erdoğan Eker ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yeşil beyazlı futbolcular, törenin ardından Beyerlispor ile oynayacakları hazırlık karşılaşması için Sanayi Sahası’na geçti. Mustafa ÇELİK/Aydın Haber Ajansı

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1853 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim