Karakter boyutu :






04 Eylül 2015 Cuma 11:29
Aydın Barosu Adli Yıl Açılış Kokteyli Yapıldı - Foto Galeri
Aydın Barosu Yönetim Kurulu 1 Eylül Adli Yıl açılışı nedeniyle öğlen saatlerinde Çelenk Koyma törenine katılırken akşam saatlerinde ise Koktey düzenledi.

Aydın Barosu Yönetim Kurulu 1 Eylül Adli Yıl açılışı nedeniyle öğlen saatlerinde Çelenk Koyma törenine katılırken akşam saatlerinde ise Koktey düzenledi.
Aydın Aymendo Tesislerinde gerçekleştirilen Kokteylde Aydın Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri misafirlerini kapıda karşıladı.
Güzel bir Müzik Dinletisi eşliğinde verilen Kokteyl'de Efeler Belediye Başkanı Mesut ÖZAKÇAN ve çok sayıda Ptotokol üyesi hazır bulundu.
Aydın Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri masaları gezelerek misafilerieyle yakından ilgilendi.
Aydın Barosu Genel Sekreteri Avukat Anıl YETİŞKİN'in açılış konuşmasının ardından Aydın BAro Başkanı Avukat Gökhan BOZKURT'ta bir konuşma yaptı.
Aydın Barosuna mensup üyeler ve misafirler gece boyunca hoş sohbet ve muhabbet ile özlemlerini giderdiler.
Kaynak: 

Bu haber toplam 2585 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Aytepe Mesire Restaurant’ta 14 Şubat Coşkusu
İnci Restorant'ta Sürpriz Evlilik Teklifi
Yılmaz Tilki Nişan Gecesi
Erzurumlular Derneği Başkanının Mutlu Günü
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
CHP İl Başkanı Hikmet SAATÇİ Açılış Konuşması
CHP'li Vekil Erdoğan ÖZYALÇIN'ın Konuşması
CHP li Vekil Gaye USLUER'in Konuşması
Cem AKBUDAK Koalisyon'un Neden Kurulmadığını Anlattı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim