• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYDIN BASIN GRUBUNA SAVAŞ'TAN BAKLAVA İKRAMI
27 Aralık 2019 Cuma 11:29

AYDIN BASIN GRUBUNA SAVAŞ'TAN BAKLAVA İKRAMI

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyon (KİT) Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’da görev yapan basın mensuplarının oynadığı halı saha maçını izledi. AK Partili Savaş, maçtan sonra mücadelelerinden dolayı tebrik ettiği basın men

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyon (KİT) Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş,  Aydın’da görev yapan basın mensuplarının oynadığı halı saha maçını izledi. AK Partili Savaş, maçtan sonra mücadelelerinden dolayı tebrik ettiği basın mensuplarına baklava ikram etti. 

Aydın’da görev yapan basın mensupları, her hafta Perşembe günleri futbol karşılaşması oynayarak sağlıklı yaşama dikkat çekiyor. Pamuk Halı Saha’da bir saat boyunca maç oynayan basın mensuplarını, bu hafta TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş yalnız bırakmadı. AK Parti Efeler Başkanı Çağatay Gülaştı ve partililerle birlikte halı sahaya gelen Milletvekili Savaş, büyük bir heyecanla basın mensuplarının maçını izledi. 
DOSTLUK KAZANDI
Maç bitiminde sahaya giren Milletvekili Savaş, mücadelelerinden dolayı basın mensuplarını tebrik etti. Tek tek selamlaştığı basın mensuplarıyla Savaş, hatıra fotoğrafı çektirdi. Baklava ikram eden Savaş, basın mensuplarıyla bol bol sohbet etti. Aydın’da basın mensuplarıyla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Savaş, “Sürpriz yaptık, basın mensubu arkadaşlarımızın futbol maçını izlemeye gittik. Onlar maçlarını yaptılar, biz de onlara destek olduk. Maç sonrasında bir bardak sıcak çay eşliğinde gerçekleşen sohbet harikaydı. Maçın kazananı kim mi oldu, tabi ki dostluk kazandı. Basın mensubu kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretinden dolayı Savaş’a teşekkür eden basın mensupları, “Basın mensupları olarak her hafta kendi aramızda halı sahada futbol karşılaşması oynuyoruz. Bu hafta sayın vekilimiz Mustafa Savaş bizleri ziyaret etti. Sayın vekilimizin ziyaretinden mutluluk duyduk. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

sablon-352-050.jpg

3a486f6f-8638-4549-ae78-94b1fc53b038-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1320 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim