• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydında Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu
21 Aralık 2016 Çarşamba 15:18

Aydında Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, Aydın ili Nazilli, Efeler ve Bozdoğan ilçeleri ile İzmir ilinde uyuşturucu madde ticaretine yönelik alınan duyumlar üzerine planlı faaliyet ile çalışmalara başlanılmıştır.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, Aydın ili Nazilli, Efeler ve Bozdoğan ilçeleri ile İzmir ilinde uyuşturucu madde ticaretine yönelik alınan duyumlar üzerine planlı faaliyet ile çalışmalara başlanılmıştır.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca Aydın ili Nazilli ilçe merkezli yapılan araştırmalar neticesinde (33) şüpheli şahıstan oluşan uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak İstanbul, İzmir, Siirt, Aydın Efeler Nazilli Bozdoğan ilçelerinde 28 haziran 2016 ile 15 kasım 2016 tarihleri arasında küçük çaplı operasyonlar ile B.Ö Terör Örgütüne üye olmak suçundan ve evinde yapılan aramada 4.18 gram metamfetamin maddesi ile yakalanarak Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevine konulmuştur

Yine küçük çaplı operasyonlar ile F.B., N.S., R.D., Ö.Ç., U.C., M.Ö., Ç.K., S.Ç., M.S., N.K., A.D., isimli şahıslar çeşitli zamanlarda (44.8 gram) metamfetamin maddesi  ve (612 gram) kubar esrar maddesi, (1) extacy ve (3) adet lsd uyuşturucu maddesi ile yakalanarak adli mercilere çıkarılmış ve adli kontrol kararı ile serbest bırakılmışlırdır.

Aydın İl Jandarma Komutanlığının uyuşturucu tacirlerinin faaliyetlerinin araştırmasının derinleştirilmesinde (23) şüpheliye ulaşılmış 20 aralık 2016 tarihinde İzmir ilinde (1) adrese, Aydın Efeler İlçesinde (8) adrese, Nazilli İlçesinde (12) adrese ve Bozdoğan İlçesinde (2) adrese olmak üzere (23) adrese, (21) kişinin yakalanması için eş zamanlı operasyon yapılmıştır.

Şüpheli şahısların evlerinde yapılan aramalarda, (2) adet av tüfeği, (23) adet av tüfeği fişeği, (10) adet 9 mm fişek, (200) gram kubar esrar maddesi ile (2) adet uyuşturucu içmekte kullanılan ve bonk tabir edilen düzenek ele geçirilmiştir.

Operasyon kapsamında, Aydın Efeler İlçesinden F.B., B.B., A.Ü., İ.İ., Y.T., M.T., nazilli ilçesinden E.C., İ.A., M.S., S.Ç., N.K., bozdoğan ilçesinden R.D. izmir konak ilçesinden A.D. isimli şahıslar adli mercilere çıkarılmak için göz altına alınmışlardır.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde halkın huzur ve mutluluğunu sağlamak maksadıyla, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden her türlü uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak yapılan faaliyetlere devam edilecektir.

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3250 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim