• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ATABAY'A ÇİRKİN KUMPAS DENEMESİ
18 Haziran 2020 Perşembe 08:00

BAŞKAN ATABAY'A ÇİRKİN KUMPAS DENEMESİ

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile görüşmek için belediyeye gelen bir vatandaşın yaptıkları pes dedirtti.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile görüşmek için belediyeye gelen bir vatandaşın yaptıkları pes dedirtti.

Başkan Atabay'ın görüşme için kendisine ileri bir saat vermesine sinirlenen şahıs, Atabay'ı sözle taciz etmesinin ardından kendisini belediye merdivenlerinde yere atarak mağduru oynayıp, manipülasyon yaratmaya kalkıştı.

Didim Belediyesinde bugün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre; Fevzipaşa mahallesinde geçtiğimiz günlerde Kaymakamlık oluru ile işgalci ve kaçak yapılar ekiplerce kaldırılmıştı. İddialara göre; süreç içerisinde yaşanan durumla ilgili olarak bölgede esnaflık yaptığı öğrenilen ve durumu anlatmak için belediyeye giden vatandaş, başkanlık katında Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile görüşmek için beklemeye başladı. Günlük rutin programı için belediyeden ayrılmak için hazırlandığı esnada Başkan Atabay ayak üstü esnafın sıkıntısını dinledi. Başkan Atabay vatandaşa bir işi sebebiyle dışarıda olacağını ve gelince kendisini daha detaylı dinleyeceğini bildirmesinin ardından vatandaş ısrarla Başkan Atabay ile konuşmaya çalıştı. Adı öğrenilemeyen vatandaş Atabay'ı sözle taciz etmesine rağmen, Başkan sükûnetini koruyarak belediyede beklemesini ve gelince derdini dinleyeceğini anlattı. Başkan'ın iyi niyetine rağmen saldırgan vatandaş ile gelen bir başka şahısın olay yerinde cep telefonu ile gizlice çekim yapmaya başlamasının ardından şahıs bir anda kendini merdivenlere bıraktı. Olup bitene ne Başkan Atabay ne de çevredeki diğer vatandaşlar ve belediye personeli anlam veremezken, kurulan kumpas ise an be an belediye kameralarına yansıdı.

Olayla ilgili değerlendirme yapan Başkan Atabay "Belediye olarak her gün onlarca vatandaşımızın sorunlarını dinliyoruz. Olayın gerçekleştiği zaman diliminde ise planlı bir iş sebebiyle belediyeden ayrılmam gerekiyordu. Şahıs ile başkanlık katının önünde karşılaştık ve kısa olarak durumunu dinledim. Kendisine belediyede beklemesini gelince kendisini dinleyeceğimi bildirmeme rağmen sözlü olarak taciz edince bizler olay yerinden ayrılmaya çalıştık. Ben merdivenlerden inerken şahıs bir anda kendini yere bıraktı. O anda ise başka bir şahsın ise cep telefonu ile olayı çektiğini de fark ettik. Bu hareket çok yakışıksız bir hareketti. Kendisiyle görüşeceğimi söylememe rağmen bu tür bir harekete anlam vermedim. Olayın da neden böyle olduğunu cep telefonu ile çekim yapılınca anladık. Bu tür hareketler ucuz hareketler. Konuyla ilgili belediyede görgü tanığı vatandaşlar ve personelimiz var. Kurulan kumpastan dolayı şahısla ilgili olarak gereken neyse hukuk anlamında yapılacak." dedi.

Başkan Atabay, belediyede göreve geldikleri günden bu yana vatandaş odaklı çalıştıklarını ve her vatandaşın sorununu dinlediklerini kaydederek "Vatandaş nezdinde bu tür kumpaslar artık tutulmuyor. Ben yine de o şahsın bir sorunu varsa her zaman dinlemeye hazırım. Bizler Didim halkına hizmet için bu makamlardayız. Bu tür yıldırma ve sindirme çalışmalarına prim vermeyiz." dedi

Bu haber toplam 5141 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim