• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN KAPLAN : KAPALI YÜZME HAVUZU YAPACAĞIZ
13 Eylül 2019 Cuma 12:50

BAŞKAN KAPLAN : KAPALI YÜZME HAVUZU YAPACAĞIZ

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN Spor alanlında birinci önceliğimiz Kapalı Yüzme Havuzu Projemizdir.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN Spor alanlında birinci önceliğimiz Kapalı Yüzme Havuzu Projemizdir.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Geçtiğimiz günlerde bir Spor Kulübümüzün de top başı yada santra vuruşu derler onun adına yada açılışına katıldık. Orada da aynı şeyleri ifade ettim. Gençlerimizi Sporla tanıştırmamız lazım, Spor dediğimizde aklımıza sadece Futbol gelir ama amacımız sadece futbol değildir, bireysel sporlar Tenis var, Yüzme var.

Tesislerimizi yaptığımızda çocuklarımız hem Sosyal Medya ve internet bağımlılığından kurtulacak hem de Uyuşturucudan veya Uyuşturucu kullanılan kötü ortamlara girmeyecek ya da oradan bağını koparacaktır.

Spor Sayesinde Sıhhatli Bireyler Yetiştireceğiz

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Spor sayesinde hem Sıhhatli bireyler yetiştireceğiz hem de insanımız kötü alışkanlıklardan uzaklaşacağı için iyi olacaktır. Yaş önemli değil 4 yaşından 80 yaşına kadar herkesin kendine göre yapabileceği bir spor var, yürüyüşünden tutunda üst sekmende ve alt sekmende değişik spor branşlarıyla faaliyetler gösterilebilir.

Hedef Belirleyip Projeleri Başarmak İstiyoruz

Bunu sağlamak içinde biz Yüzme Havuzundan tutunda Tenis Kortuna, Tenis Kortundan Basketbol ve Voleybol sahalarına kadar hatta atıcılık sporuna da önem veriyoruz.  4-5 yıl içerisinde kendimize bir hedef seçip projeleri başarmak istiyoruz.

Tabi malumunuz Ülkenin geçtiği durumda belli ekonomik olarak bir kısım sıkıntılarımız var, milletçe bunu göğüslemek zorundayız. İnşallah projelerimizi aşama aşama gerçekleştiririz.

En İddialı Olduğumuz Proje Kapalı Yüzme Havuzudur

En iddialı olduğumuz, gerçekleştirmek istediğimiz proje Kapalı Yüzme Havuzudur. Yaz Kış kullanılmalıdır. Araştırmalarıma göre açık yüzme Havuzlarının sıkıntısı çok.  Koçarlı gibi küçük ölçekli bir ilçede yapmak istediğimiz proje bunu başaracağız. Gerek Germencik, gerek Aydın gerekse Koçarlı haricindeki diğer ilçelerden de halkımızın yüzme sporunu yapmasını istiyoruz.

İyi Bir Sporcu İyi Bir Bireydir

Her yaşta insanımızın hem yüzme sporu ile tanışması hem de eğitimli bir yüzücü olmasını istiyoruz.  Şimdi sağımıza solumuza baksak yan masalara baksak çoğu arkadaşımız yüzme bilmez ya derede, ya çayda ya nehirde öğrendiler yada yüzme bilmez, bu spordan faydalanamamışlardır.  Koçarlıyı yüzme sporu ile buluşturursak kendine güvenen gençler, özgüveni yüksek bireyler, iyi bir sporcu aynı zamanda iyi bir işadamıdır, iyi bir işletmecidir, iyi bir Annedir, iyi bir bireydir sonuç itibariyle bunu başaracağız.

foto-(12)-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 947 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim