• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN KAPLAN'DAN AYMOT'A PLAKET
05 Ocak 2020 Pazar 14:08

BAŞKAN KAPLAN'DAN AYMOT'A PLAKET

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN 9-10 Kasım tarihlerinde gerçekleşen ve Ülke genelinde ses getiren " Koçarlı Tırmanma Yarışına" katılım sağlayan Otomobil ve Motosiklet grupları ile Adnan Menderes Kent Ormanında düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN 9-10 Kasım tarihlerinde gerçekleşen ve Ülke genelinde ses getiren " Koçarlı Tırmanma Yarışına" katılım sağlayan Otomobil ve Motosiklet grupları ile Adnan Menderes Kent Ormanında  düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

Katılımları ve destekleri dolayısıyla gruplara teşekkür eden Belediye Başkanı Kaplan Grup başkanlarına plaket takdim etti.

Düzenlen programa Türkiye Otomobil Sporları Klübü Ege Temsilcisi Enes Alpsoy, Aydın Motosiklet Tutkunları Grubu Başkanı Nuri KOZAN, Aydın Otomobil Sporları kulübü, Doblo Team, Marjinal Virajcılar, Punto Tr Aydın, Honda Bross, Fotoğraf Amatörleri Grubu, Adü Motosiklet Topluluğu Üyeleri katıldı.

Programlara katılan tüm grup üyelerinin ortak çağrıları trafikte güvenlik tedbirleri oldu. Aşırı hızın kazaları beraberinde getirdiğine dikkat çeken grup temsilcileri özellikle araç içi  güvenlik tedbirlerinin alınması gerektiğini vurguladi.Etkinlikte Aydın iline Şampiyonluk getiren Turkiye Drag Şampiyonu Erdoğan Özbek Motosiklet tutkunlarına Kaskın hayatı bir taşıdığını altını çizerek, Hayatıma kastım yok, kaskım var sloganı ile mesaj verdi.

Programda gruplara olan desteklerinden dolayı Marjinal  Motorcular İsme özel yaptırdıkları Kaskı Belediye Başkanı Nedim Kaplana taktim etti.  

Etkinlikte Aydın iline Şampiyonluk getiren Turkiye Drag Şampiyonu Erdoğan Özbek Motosiklet tutkunlarına Kaskın hayatı bir taşıdığını altını çizerek, Hayatıma kastım yok, kaskım var sloganı ile mesaj verdi.

6718a995-a25a-4116-8acc-31460c9a676e.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1686 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim