• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN “VANDALLIK” TEPKİSİ
28 Haziran 2020 Pazar 22:00

BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN “VANDALLIK” TEPKİSİ

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Davutlar Sevgi Plajı’nda bulunan tuvalet, duş ve soyunma kabinlerinin tahrip edilmesine sert tepki göstererek

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Davutlar Sevgi Plajı’nda bulunan tuvalet, duş ve soyunma kabinlerinin tahrip edilmesine sert tepki göstererek “Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile yaptığımız protokol doğrultusunda ortak sorumluluk alanımıza geçen plajlarımızdan olan Sevgi Plajı’nın yenilenen tuvalet, duş ve soyunma kabinleri kimliği belirsiz kişilerce sistematik olarak tahrip edilmektedir.

Bunun adı en açık biçimiyle vandallıktır, halk düşmanlığıdır. Sorumluların tespiti ve haklarında gerekli işlemlerin yapılması için ilgili merciler nezdinde girişimde bulunacağız” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yapılan protokolle Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’nin ortak sorumluluğuna geçen Sevgi Plajı’nın Arya A.Ş tarafından yenilenen tuvalet, duş ve soyunma kabinlerinin kapanış saati olan 20.00’den sonra kilitleri kırılmak suretiyle tahrip edildiğini ve kasıtlı bir biçimde kirletildiğini belirterek bu durumun vandallık ve halk düşmanlığı olduğunu söyledi.

İçinden geçtiğimiz pandemi sürecinde halkın hijyenik ve sosyal mesafenin korunduğu alanlarda nefes almaya her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Başkan Ömer Günel “Normalleşme adımları çerçevesinde belediyemize bağlı Arya A.Ş tarafından yeniden düzenlenen Sevgi Plajımızın binlerce lira harcanarak yenilenen ve düzenli olarak dezenfekte edilen tuvaletleri, duşları, lavaboları ve soyunma kabinleri kimliği belirsiz kişilerce sistematik olarak tahrip edilmekte ve kirletilmektedir. Bu vandallığa ve halkımızın parasının boşa harcanmasına müsaade etmemiz mümkün değildir. Konunun takipçisi olacak, sorumluların tespiti ve haklarında gerekli işlemlerin yapılması için ilgili merciler nezdinde girişimde bulunacağız. Hemşehrilerimizin ve konuklarımızın sağlığını, huzur ve güvenliğini bozacak hiçbir eyleme izin vermeyeceğiz” dedi. 

sevgi-plaji-(1).jpeg

Bu haber toplam 6017 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim