• Aydın29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP EFELER İLÇE BAŞKANI SALDIRIYA UĞRADI
05 Ekim 2019 Cumartesi 00:45

CHP EFELER İLÇE BAŞKANI SALDIRIYA UĞRADI

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora MERSİN, evinin önünde Sopalı Saldırıya uğradı, Hastaneye Kaldırıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora MERSİN, evinin önünde Sopalı Saldırıya uğradı, Hastaneye Kaldırıldı.

Aydın Devlet Hastanesine kaldırılan Polat Bora MERSİN'in ardından CHP Aydın İl Başkanı Ali ÇANKIR, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih ATAY ve çok sayıda CHP'li Hastaneye akın etti.

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora MERSİN'in Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Özlem ÇERÇİOĞLU – Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı – Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Sayın Polat Bora Mersin’e yapılan alçak saldırıyı kınıyorum.

Huzurun kenti Aydın’da meydana gelen bu saldırı, sadece Sayın Polat Bora Mersin’e değil Aydınımızın huzuruna ve birliğimizi bozmaya yönelik yapılmıştır. Saldırganların yakalanıp gereken cezayı almaları için konunun takipçisi olacağız.

Bülent TEZCAN – CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili – Efeler İlçe Başkanımız Polat Mersin’e yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Son günlerde gerçekleşen bu organize saldırılar toplumsal huzurumuz için endişe verici boyuta ulaşmıştır. Demokrasi beşiği Aydın’da yapılan bu saldırı, aynı zamanda barışa ve kardeşliğe yapılmıştır. Nefret siyaseti ve kutuplaştırma dilinin bir sonucu olan bu olaylar Türkiye’yi çatışma ortamına sürüklemek isteyenlerin amacına hizmet etmektedir. Bu kalleş saldırıyı gerçekleştirenler, arka planındaki azmettiriciler, yargı önünde hesap verene dek takipçisi olacağız.

Hüseyin YILDIZ – CHP Aydın Milletvekili – CHP Efeler İlçe Başkanım Polat Bora Mersine yapılan saldırıyı üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine ve Chp ailesine büyük geçmiş olsun diliyorum . Yapılan alçakça saldırıyı kınıyorum. Demokrasi beşiği Aydın'da yapılan bu saldırı, Barış ve Kardeşliğe yapılmıştır. Bu kalleş saldırıyı gerçekleştirenler, arka planındaki azmettiriciler, yargı önüne çıkarılarak hesabı sorulmalıdır.

Süleyman BÜLBÜL – CHP Aydın Milletvekili – CHP Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin’e yapılan menfur saldırıyı kınıyorum. Bu saldırı fikir özgürlüğüne, barışa, birliğe yönelik alçakça bir saldırıdır. Saldırganların ve azmettiricilerin yakalanıp, gereken cezayı almaları için takipçi olacağız.

Abdurrahman ÖZ – Ak Parti Eski Aydın Milletvekili –  Siyasetin kuralları ve temayüllerine aykırı olduğu tartışmasız olan her tür şiddete karşıyız. CHP Efeler ilçe başkanı’na yapılan saldırıyı kınıyorum.

Ali ÇANKIR – CHP Aydın İl Başkanı – Efeler ilçe Başkanımız Polat Bora Mersin'e haince yapılan saldırı Cumhuriyet Halk Partisine ve tüm örgütümüze yapılmıştır.

Bu organize eylem,bu kalleş saldırı,demokrasimize Aydın’ın birlik ve beraberliğine ve huzuruna yapılmıştır.

Bu saldırının azmettiricileri bellidir:Kimler Cumhuriyet Halk Partisi'ni ve Cumhuriyet Halk Partilileri hedef gösterdiyse;
bu saldırının alt yapısını hazırlayanlar onlardır.

Toplumumuza kin ve nefret tohumu eken, bundan da siyasi rant bekleyenler bugün yapılan bu hain saldırıda pay sahibidirler.

Biz, Aydın Cumhuriyet Halk Partisi'nin her bir üyesi olarak, bu kalleş saldırıyı gerçekleştiren zavallıların arkasındaki güçlere karşı dimdik ayaktaydık, ayakta durmaya da devam edeceğiz.

Aydın’’da, bulanık suda balık avlamaya çalışanlara karşı son derece uyanığız. Buna fırsat vermeyeceğiz.

Bu saldırının ardındaki azmettiriciler derhal yargı önüne çıkarılmalıdırlar.
Bugün ve bu saatten sonra artık sorumluluk makamındakiler kullandıkları dile özen göstermelidirler.

Saldırıyı yapanlardan,yapılan saldırıya zemin hazırlayanlardan,
nefret tohumu ekenlerden siyaseten ve hukuken her türlü hesabını soracağız.

Herkes müsterih olsun. Bizler soğukkanlılıkla, oynanmak istenen bu oyunları bozacak güçteyiz.

Cemal SARI – İyi Parti Aydın İl Başkanı – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Polat Bora MERSİN akşam saatlerinde maruz kaldığı saldırı sonucu yaralanmış ve Aydın Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Öncelikle siyasi nezaketiyle tanıdığımız Sayın Polat Bora Mersin'e ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Türkiye'nin sakin ve huzurlu kenti olan Aydın'ımızda huzuru bozmaya yönelik bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Ahmet Deniz ATABAY – Didim Belediye Başkanı – Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin'in, Menderes Park yakınlarındaki evinin önünde kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin saldırısına uğradığı haberini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Her geçen gün büyüyerek, yerelden genele iktidar olma yolunda hızla yürüyen Cumhuriyet Halk Partisi ailesine yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bilinmelidir ki bu büyük aile, bu yolda kendisine yapılan bu gibi güdümlü saldırılar karşısında hiç bir zaman yılmayacak, aksine birbirine daha da kenetlenerek yoluna devam edecektir.

Emniyet güçlerimizin failleri açığa çıkarma yolunda duyarlılık ile çalışacağına yürekten inanıyor, başta Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin ve ailesi olmak üzere tüm Cumhuriyet Halk Partisi ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Kürşat Engin ÖZCAN – Nazilli Belediye Başkanı – Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora MERSİN akşam saatlerinde maruz kaldığı saldırı sonucu yaralanmış ve Aydın Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Öncelikle siyasi nezaketiyle tanıdığımız Sayın Polat Bora Mersin'e ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türkiye'nin sakin ve huzurlu kenti olan Aydın'ımızda huzuru bozmaya yönelik bu saldırıyı şiddetle kınıyorum

Ömer GÜNEL – Kuşadası Belediye Başkanı – DEMOKRASİ VE BARIŞA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUM Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin’e evinin önünde yapılan saldırı, demokrasi ve barışa yapılan bir saldırıdır. Bu saldırı ile CHP tarafından ülkemize yerleştirilmek istenen uzlaşma kültürüne, demokrasiye ve toplumsal barışa zarar vermek isteyenler amaçlarına ulaşamayacaktır. Planlı olduğu belli olan saldırının faillerinin bir an önce yakalanarak hukuk önünde hesap vermesi en büyük dileğimizdir. İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin’e acil şifalar dilerim.

Aytekin KAYA – İncirliova Belediye Başkanı – Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'e yapılan saldırı sonrası hastanedeydik kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kendisine en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz.
Huzuru ve birliği bozmaya yönelik Polat Bora Mersin'e yapılan bu alçak saldırıyı kınıyorum. Saldırganların yakalanıp gereken cezayı almaları için kanunun takipçisi olacağız.

Fuat ÖNDEŞ – Germencik Belediye Başkanı –  Şiddet hiç bir zaman hayatımızda yer etmeyen davranışlardan biri olmuştur. Gerek sosyal yaşantımızda gerekse siyasi yaşantılarda sağlıklı bir hayatın sürdürülebilmesi, konuşularak, ortak payideyi bularak huzurlu hayatı önümüze getirecektir. Kavgalar sözün dışına çıkmamalı, fiziksel olarak hayata geçirilmemeli. Hele ki vatandaşımızın refahı için siyasi olan çalışmalar hiç bir zaman şiddetle yapılmamalıdır. İlçe başkanımız sayın Polat Bora Mersin'e yapılan bu hain ve yakışıksız saldırı siyasetin hiç bir yerinde olmamalıdır. Suçluların cezasız kalmayacağı, adaletimize olan güvenimize inancımızdandır. Bu tür davranışlar yakışığı olmayan kabullenilemeyecek hareketlerdir. Başkanımıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce adalet önünde hesap vermesini temenni ediyorum.

Gökhan BOZKURT – Aydın Barosu Başkanı – CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in bu akşam evinin önünde üç saldırgan tarafından darp edilerek yaralandığını öğrendik. Aydın'ın siyasi kültürüne aykırı bir şekilde, kutuplaşma, gerginlik ve huzursuzluk çıkarmaya yönelik bu saldırı doğrudan barışa, demokrasiye ve kardeşliğe yapılmıştır. Kullanılan nefret dili ve doğurduğu şiddetin son bulması dileğiyle; saldırıyı lanetliyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor ve faillerin bir an önce yargı önüne çıkarılmasını bekliyoruz.

Semra ŞENER – Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı – CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'e dün akşam yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde gerçekleşmesinden endişe ve üzüntü duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Sayın Mersin'in bir siyasetçi olmasının yanısıra bir eş, bir baba ve bir evlat olmasının, saldırıyı gerçekleştirenlerce hiçbir öneminin olmadığını görmüş olmaktan büyük hicap duyuyoruz. Ülkelemizin tarihinde pek çok kez oynanan bu tür oyunların, kardeşi kardeşe kırdıran zihniyetin bir ürünü olduğunu unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı ifade etmek istiyoruz.
Sebebi ne olursa olsun şiddetin hiçbir türlüsünü asla tasvip etmeyen milletimiz, bu eylemin asıl hedefinin, düşünce farklılıklarından bir kavga kültürü yaratmak olduğu gerçeğinin farkındadır. Ve bu oyuna asla gelmeyecektir.
Evinin önünde, herkesin neredeyse gözleri önünde bu aymazlığı gerçekleştirenlerin, adalet önünde hesap vereceklerinden en ufak bir şüphemiz yoktur.
Başta CHP İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ve ailesi olmak üzere, bu çirkin saldırıdan vicdanen rahatsızlık duyan herkese geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bir daha bu tür olayların ilimizde, Efeler ilçemizde ve ülkemizde tekrarlanmamasını temenni ediyoruz.

Ümit ÖZMEN – Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı –  Şiddet kime yapılırsa yapılsın, gerek bir hayvana, gerek bir insana, gerek bir siyasetçiye gerekse meslektaşıma. Kime olursa olsun şiddetin her türlüsüne karşıyım ve herkesin karşısında olması gerektiğine inanıyorum. Biz insanoğlunun en büyük özelliği olan Beynimizi ve Konuşma yeteneğimizi en zor şartlarda dahi olsa kullanmamız gerektiğini unutmamız gerekiyor. Bu özelliklerini kullanmayan 2 ayaklı varlıkların artık bunu anlamasını diliyor, başta Polat Bora Mersin olmak üzere siyaset yaparken saldırıya maruz kalmış tüm siyasetçilere ve mesleğini icra ederken darp edilen bütün meslektaşlarıma tekrar geçmiş olsun diyor, bu tür olayların son bulmasını temenni ediyorum. Şiddetin her türlüsünü de kınıyorum.

Ayşe ÖZDEMİR – CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı – Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanımız sayın Polat Bora Mersin'in evinin önünde uğramış olduğu alçak saldırıyı esefle kınıyorum. Başkanımıza yapılan bu saldırı aynı zamanda, demokrasiye, barışa ve huzura yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırı planlı yapılmış bir saldırıdır, tesadüf değildir. Saldırganların biran önce yakalanıp, hukuk önünde hesap vermeleri en büyük dileğimizdir. Efeler İlçe Başkanımız Sayın Polat Bora MERSİN'e geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim.

Mehmet GÜRBİLEK – CHP Kuşadası İlçe Başkanı – Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora MERSİN'e yapılan saldırıyı kınıyorum. Bu saldırı demokrasi kültürümüze ve aydın'ımızın huzurunu bozmaya yönelik yapılmış bir saldırıdır. Polat Başkanıma geçmiş olsun dileklerimle, saldırıyı yapanların en kısa sürede yakalanması ve yargı önüne çıkarılmasını temenni ediyorum.

Özlem EKİZ – CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı – Bu akşam evinin önünde, CHP Efeler İlçe başkanımıza yapılan saldırı demokrasiye, barışa, huzura yapılmıştır.Bu saldırının azmettiricileri de sonlarının geldiğini biliyorlar. Birlikte görev yapmaktan onur duyduğum İlçe başkanım Polat Bora MERSİN’in her zaman yanında olduğumuzu ve bu olayın takipçisi olacağımızdan tüm kamuoyu emin olsun.
Unutulmasın ki Cumhuriyet Halk Partisi ADALET, BARIŞ ve KARDEŞLİK’ten yana olan büyük bir ailedir.

Kemal GÜNERİ – CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı –  CHP Efeler İlçe Başkanımız Sayın Polat Bora Mersin’e yapılan alçak saldırıyı kınıyor ve lanetliyorum. Gerçekleşen bu saldırıların planlı ve programlı organize saldırılar olduğu aşikardır. Toplumsal barışımıza ve kardeşliğimize yapılan bu saldırıları bertaraf etmek sıkı sıkıya birbirimize sarılmakla mümkündür. Bu topraklara kin, nefret ve öfke tohumları ekilmesine müsade etmeyeceğiz. “Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan” diyen Pir Sultan gibi doğru ve hak bildiğimiz yoldan bir adım geri atmayacağız. İlçe Başkanımız, sevgili abimiz Polat Bora MERSİN’e acil şifalar diler, direnenlerin her zaman kazanacağını tüm kamuoyuna tekrardan bildiririz. Kahrolsun Faşizm!

Fatih ARSLAN – İyi Parti Efeler İlçe Başkanı – Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora MERSİN’ e yapılan menfur saldırıyı kınıyor, mevkidaşıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim acil şifalar versin.

Yılmaz TİLKİ – CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı – Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin’e evi önünde yapılan alçakça saldırıyı kınıyorum. Her ne sebepten olursa olsun böyle bir saldırı tarafımızca kabul edilecek bir şey değildir! CHP gençliği her daim başkanının yanındadır!

Süleyman ALGÜN – Aydın Marangozlar Odası Başkanı - Siyaset hizmet etme aracı, siyasetçi o aracı kullanan kişilerdir. Amacı halk ve ülkesine hizmet olan siyasetçiler bir nevi milli takım oyuncuları gibidir. Bugün Aydın da CHP Efeler ilçe başkanına yapılan saldırıyı kınıyorum.
Aydın da halka hizmet için yarışan siyasetçilerimizin bu vb olaylarla gündeme gelmesi Aydın için üzücüdür. Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Hasan AKIN – CHP Koçarlı İlçe Başkanı – Partimiz Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’e yapılan saldırıyı kınıyorum. Bu alçak saldırılar hiçbir Cumhuriyet Halk Partili’yi demokrasi mücadelesinden döndüremez, bizi yıldıramaz.

Cem ULUCAN – Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı – CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'e bu akşam evinin önünde üç saldırgan tarafından yapılan saldırıyı kınıyor, bu saldırının doğrudan demokrasiye, kardeşliğe ve barışa yapıldığını düşünüyorum.

Mehmet VERGİLİ – AYÇEP BAŞKANI -  Biz bunları bir yerlerden tanıyoruz. Tek başına serçe. Azcık çevresinde üç beş kişi toplandı mı. Ejderha kesilirler. Zenginin uşağı. Fakirin feriştahı kesilirler. Cumuriyet Halk Partisi Efeler ilçe Başkanım Polat Bora Mersin yalnız değildir. Ona yapılan saldırı bizlere yapılmıştır.

Mehmet Fatih ATAY -  Efeler Belediye Başkanı – Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin evinin önünde uğradığı saldırı nedeni ile Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır. İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin’in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Bu saldırı uzlaşma kültürüne, demokrasiye, barışa karşı yapılmış bir saldırıdır. Sorumluları ve onlara talimat verenlerin yakalanarak hukuk önünde hesap vermeleri en büyük dileğimizdir. Olaydan sonra emniyet güçlerimizin gösterdiği hassasiyete teşekkür ederim. Aydın insanların yaşadığı bu şehirde böyle bir saldırının bir daha olmayacağına inanıyorum.

Ahmet ALAK – İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı – Cumhuriyet halk  partisi AYDIN EFELER İLÇE BAŞKANI SAYIN polat bora mersin başkanımızın dün akşam saatleri arasında evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce yapılan darp etme girişimini kınıyoruz İYİ PARTİ İNCİRLİOVA İLÇE TEŞKİLATI OLARAK.  Öncelikle chp EFELER İLÇE BAŞKANI SAYIN polat bora mersin e geçmiş  olsun dileklerimle birlikte acil şifalar dilerim.  Bu saldırıyı düzenleyenler ve tertip edenler unutmamalıdırlar ki TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ mizin emniyet güçleri tarafından bu olay aydinlalatilacak ve sorumluları TÜRK hukukunun karşında suçlarının da cezalarını çekeceklerdir.  Farklı siyasi parti ilçe başkanları olabiliriz.  Bu insan olduğumuzu unutturmaz. Polat Bora mersin başkanımıza ve chp teşkilatına geçmiş olsun dileklerimle birlikte acil şifalar diler İYİ PARTİ İNCİRLİOVA İLÇE TEŞKİLATI OLARAK  yanında olduğumuzu söylemek istiyorum.

1613255_cover_rect.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1046 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim