• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CLUB GECE MUHTEŞEM PARTİ İLE AÇILDI
03 Ekim 2017 Salı 14:07

CLUB GECE MUHTEŞEM PARTİ İLE AÇILDI

İki yıl önce Efeler İlçesi Zeybek Mahallesi'nde hizmete açılan Club GECE, yeni sezona muhteşem parti ile açtı. Club GECE’nin düzenlediği sezonun ilk partisine DJ Mami Gesa’nın çaldığı müzikler eşliğinde gece geç saatlere kadar doyasıya eğlenen misafirler

İki yıl önce Efeler İlçesi Zeybek Mahallesi'nde hizmete açılan Club GECE, yeni sezona muhteşem parti ile açtı. Club GECE’nin düzenlediği sezonun ilk partisine DJ Mami Gesa’nın çaldığı müzikler eşliğinde gece geç saatlere kadar doyasıya eğlenen misafirler unutulmaz gece yaşadılar.

Cuma akşamı yolumuz Club GECE ye düştü. Kapıda sıkı güvenlik tedbirleri dikkatimizi çekti. Herkes içeride rahat eğlensin diye alınmış bir önlemdi. İşin ciddiyeti hoşumuza gitti.  Kapıda randevu sorgulamasından sonra sizleri personel masalarınıza yönlendiriyor. İçeri girdiğimizde parti başlamış ve DJ Miami nin muhteşem setleri ile eğleniyordu misafirler. Club GECE de fiyatların uygunluğu ve zengin içecek alternatifleri bizleri çok etkiledi.

Club Gece’nin sahibi Bilal ALHAN mekanın, haftanın sadece dört günü açık kalacağını dile getirdi. Bundan sonraki süreçte birbirinden ünlü sanatçı ve DJ'leri Aydınlılar ile buluşturacaklarını söyleyen ALHAN ”.Yaza kadar, Aydınlıları gönüllerince eğlendireceğiz. Eğlence dünyasında iddialıyız. Geniş içecek menümüz var. Profesyonel ekibimiz ile kalite hizmet veriyoruz. Cleb GECE, sadece Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri açık. 22.00 ile 04.00 saatleri arasında mekanımız açık” dedi.

HABER : AYDINÖZEL EKİBİ

_dsc2334.jpg_dsc2335-001.jpg_dsc2338.jpg_dsc2351-001.jpg_dsc2348.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4174 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim