• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası Ödül Töreni Yapıldı
14 Kasım 2016 Pazartesi 12:48

Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası Ödül Töreni Yapıldı

Efeler Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 'Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası' ödül töreni yapıldı.

Efeler Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 'Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası' ödül töreni yapıldı.

Efeler Belediyesi'nin Aydın Tenis Kulübü'nün destekleriyle düzenlediği ve 244 sporcunun katıldığı 'Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası' final müsabakalarının ardından sona erdi. Yetişkinlerde; veteran erkek, veteran bayan, teşvik erkek, teşvik bayan, karışık çiftler ile çocuklarda; 8 yaş karışık, 9 yaş erkekler, 9 yaş kızlar, 10 yaş erkekler, 10 yaş kızlar, 12 yaş erkekler, 12 yaş kızlar, 14 yaş erkekler ve 14 yaş kızlar kategorilerinde kıyasıya mücadele eden sporculardan dereceye girenlere Aydın Tenis Kulübü'nde düzenlenen ödül töreni ile kupa ve madalyaları verildi. 
“EFELER BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİZ”
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Eşi Gülay Özakcan, Aydın Tenis Kulübü Başkanı Osman Nuri Aydın, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, sporcular, aileleri ve çok sayıda sporseverin katıldığı ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Aydın Tenis Kulübü Başkanı Osman Nur Aydın, Efeler Belediyesi'ne teşekkür ederek, "152 yetişkin ve 92 çocuk   olmak üzere toplamda 244 sporcu 231 maç yaparak turnuvada yer aldı. Maddi ve manevi her zaman yanımızda olan Efeler Belediye Başkanı başta olmak üzere tüm belediye personeline çok teşekkür ediyorum. Turnuvamıza katılarak, kortları dolduran tüm sporcularımıza da katılımlarından dolayı kutluyor, ödül alan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum" dedi.
“TÜM KATILIMCILARI KUTLUYORUM”
Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Tenis sporu diğer sporlardan farklı olarak, çok ilgi duyulan ve oynanan bir spor değil ama bu sporun öncüleri de sizlersiniz. Bundan böyle daha geniş halk kitlelerimizin de katılımı ile bu sporu sevdirmek, tenise olan ilgi ve alakayı arttırmak minik sporcularımız başta olmak üzere yetişkin sporseverlerimiz sayesinde olacak. Hepinizi tenise olan ilginizden dolayı kutluyor, ödül alan ve alamayan tüm sporcularımıza turnuvamıza katılımınızdan dolayı kutluyor ve tebrik ediyorum. Bu turnuvaya katılmış olmak bile çok önemli ve kıymetlidir” diye konuştu.
TOPLAMDA 331 MAÇ YAPILDI
22 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında 28 günde 331 maç yapılan turnuvada dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kulüp Başkanı Osman Nuri Aydın ve Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Gün takdim etti. Tek tek sahneye çağrılarak ödüllerini alan sporseverler, Efeler Belediyesi ve Aydın Tenis Kulübü'ne turnuvayı düzenledikleri için teşekkür ederek, Başkan Özakcan'ın tenis sporuna verdiği desteğin devam etmesini istediler. 
8 YAŞ GRUBUNUN HEPSİ BİRİNCİ SAYILDI 
Turnuva kapsamında 8 yaş çocuklar karışık kategorisinde turnuvaya katılan 22 minik sporcu, çocukların spora teşvik edilmesi amacıyla birinci sayıldı. Her sporcuya ayrı ayrı madalya verilirken, madalyalarını Başkan Özakcan'dan alan miniklerin sevinçleri renkli görüntüler oluşturdu. 
Ödül töreninin ardından tüm sporcular ve aileleri Başkan Özakcan ve Aydın Tenis Kulübü yöneticileri ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından tören sonlandırıldı. 
TURNUVA SONUÇLARI
22 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası'nda dereceye girerek ödül alan isimler şu şekilde; 
Teşvik Erkekler Kategorisi; 1. Eralp Eryanılmaz, 2. Haluk Ekinci, Teşvik Bayanlar Kategorisi; 1. Buket Taşer, 2. Serap Aygün, Veterean Erkekler Kategorisi; 1. Oktay Ata, 2. Fatih Kılınç, Veteran Bayanlar Kategorisi; 1. Neriman Aydın, 2. Gülçin Özmen, Karışık Çiftler Kategorisi'nde; 1. Hüseyin Kuzgun-Cemile Yegül, 2. Ali Karagöz-Zuhal Uygur, 9 Yaş Erkekler Kategorisinde, 1. Yalın Koçuk, 2. Mustafa Sarınoğlu, 3. Törem Özer, 3. Çınar Candan, 9 Yaş Kızlar Kategorisinde; 1. Ceren Aksu, 2. Defne İsen, 3. Doğa Bilgin, 3. Ezgi Özkısacık, 10 Yaş Erkekler Kategorisi; 1. M. Akif Sarıot, 2. Bulut Karagöz, 3. M. Tuna Gel, 3. Efe Akın, 10 Yaş Kızlar Kategorisi; 1. Rana Benan Demir, 2. Nida Çildağ, 3. Nehir Büyükkarıncalı, 3. Lidya Coşan, 12 Yaş Erkekler Kategorisi; 1. Sırrı Cem Doğan, 2. Mert Şahin, 3. Bedirhan Sarıot, 3. Kç Arda Gören, 12 Yaş Kızlar Kategorisi; 1. Miray Yelden, 2. Zeynep Su Yavuz, 3. Zeynep Biçer, 3. Duru Bahar Gel, 14 Yaş Erkekler Kategorisi; 1. Bora Isparta, 2. E. Baybars Sönmez, 3. Can Özkan, 3. Yankı Göksu, 14 Yaş Kızlar Kategorisi; 1. Beste Demir, 2. Özge Çakmak, 3. Elif Afşin, 3. Deniz Tan.

AydınÖzel

unnamed-(6)-007.jpg

unnamed-(1)-018.jpgunnamed-(2)-015.jpgunnamed-(3)-013.jpgunnamed-(4)-005.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1859 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim