• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DİDİM'DE İŞGALLER ORTADAN KALDIRILIYOR
15 Mart 2020 Pazar 02:05

DİDİM'DE İŞGALLER ORTADAN KALDIRILIYOR

Didim'e bağlı Fevzipaşa mahallesinde Didim Kaymakamlığı, Milli Emlak Müdürlüğü'nün yazısıyla 3180 ada 3 ve 4 parsellerde yer alan kaçak ve ruhsatsız olduğu belirtilen baraka ve kulübeler için "Kıyı Kanuna muhalefet ve Gecekondu yasasının 18. maddesi" gere

Didim'e bağlı Fevzipaşa mahallesinde Didim Kaymakamlığı, Milli Emlak Müdürlüğü'nün yazısıyla 3180 ada 3 ve 4 parsellerde yer alan kaçak ve ruhsatsız olduğu belirtilen baraka ve kulübeler için "Kıyı Kanuna muhalefet ve Gecekondu yasasının 18. maddesi" gereğince yıkım kararı alındı.

Didim Belediyesi ekipleri yıkım için iş makineleriyle bölgeye gelirken, Bölgede güvenliği sağlamak amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri de hazır bulundu. İşletme sahiplerine izinsiz yapılardaki alet, ekipman ve malzemelerini boşaltması için kısa süreli iznin verilmesinin ardından yıkım işlemine geçildi. İş makinesiyle yıkım yapılırken yıkım işlemi esnasında işletme sahipleri ve görevlilerle zaman zaman sözlü tartışmalar yaşandı.

Yıkımlara süreç içerisinde devam edileceği, kıyı da bulunan tahta iskelelerin de yıkılarak sahilin halkın ortak kullanımına geri kazandıracağının bilgisi verildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2176 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim