• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EFELER ENGELLİ TAKIMI GALİBİYET İLE BAŞLADI
07 Kasım 2016 Pazartesi 18:43

EFELER ENGELLİ TAKIMI GALİBİYET İLE BAŞLADI

Efeler Belediyesi'nin sponsorluğundaki Efeler Belediyesi Aydın Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2016-2017 sezonunun ilk maçında rakibine 52-38 üstünlük sağlayarak galip geldi.

Efeler Belediyesi'nin sponsorluğundaki Efeler Belediyesi Aydın Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2016-2017 sezonunun ilk maçında rakibine 52-38 üstünlük sağlayarak galip geldi.

Spor ve sporcuya önem veren Efeler Belediyesi amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Aydın Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na maddi ve manevi destek vererek başarılarına başarı katmasını sağlayan Efeler Belediyesi bu yıl da tüm sporcuların yüzünü güldürecek. 2016-2017 Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde bu sezon Efeler Belediyesi adına müsabakalara çıkan Aydın Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sezonunun ilk maçında kendi evinde ağırladığı Mardin Kızıltepe Engelliler Spor Kulübü'nü 52-38 mağlup ederek yıla galibiyet ile başladı.

"BAŞKANIMIZIN BAŞARILARIMIZDA BÜYÜK EMEĞİ VAR"

Efeler Belediyesi'nin maddi desteğinin yanı sıra manevi desteğini de hissettiklerini ifade eden Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, "Engelli basketbol takımımız bundan sonra müsabakalara Efeler Belediyesi adına çıkarak mücadele edecek. Sezonun ilk maçında Mardinli rakiplerimizi 52-38 gibi net bir skor ile mağlup ettik. Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan bizlere sahip çıkarak yalnız bırakmadı. Balkan Şampiyonası için Bulgaristan'a, Pamukkale Şampiyonası için Denizli'ye ulaşımımızı sağlayarak bizleri sevindirdi. Bizler de katıldığımız her iki turnuvadan birincilikle çıkarak başkanımızın bize olan güvenini boşa çıkartmadık. Sezona galibiyet ile başlamanın mutluluğunu yaşarken, başta desteğini hiç bir zaman bizden esirgemeyen, başarılarımızda büyük emeği olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan olmak üzere sporcularımızı müsabakalara hazırlayan Antrenörümüz Erdinç Kılıç ve bizleri gururlandıran sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Amatör spor kulüplerine desteklerinin süreceğini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Efeler Belediyesi olarak kapımız tüm kulüplerimize ve sporcularımıza açık. Bugüne kadar bir çok kulübe malzeme ve ulaşım desteği sağladık. Son olarak halterde dünya şampiyonu olan ilçemiz sporcusu Ayşegül Çakın'a belediye meclisimiz olarak destek olma kararı aldık. Engelli basketbol takımımız da bugüne kadar aldığı tüm galibiyetler ve şampiyonluklar ile bizlerin göğsümüzü kabarttı ve onurlandırdı. Spor da adından sıkça söz ettiren bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Amatör spor kulüplerine desteğimiz sürecek" diye konuştu.

AydınÖzel

unnamed-(4)-003.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1132 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim