• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FEVZİPAŞA'DA İŞGALİYE’YE TAVİZ YOK
01 Ağustos 2020 Cumartesi 14:22

FEVZİPAŞA'DA İŞGALİYE’YE TAVİZ YOK

Didim’in Fevzipaşa mahallesinde geçtiğimiz aylarda hazine arazisi üzerinde yapılan işgaliye ve kaçak yapılara Didim Belediyesi ekiplerince müdahale edilmiş, barakalar, iskeleler, şemsiye ve şezlonglar bölgeye getirilen iş makineleri yardımı ile yıkılarak

Didim’in Fevzipaşa mahallesinde geçtiğimiz aylarda hazine arazisi üzerinde yapılan işgaliye ve kaçak yapılara Didim Belediyesi ekiplerince müdahale edilmiş, barakalar, iskeleler, şemsiye ve şezlonglar bölgeye getirilen iş makineleri yardımı ile yıkılarak ortadan kaldırılmıştı.

Uygulanan yıkım kararının ardından bir çok kez yeniden işgal edilmeye çalışılan ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizce işgaller ortadan kaldırılarak vatandaşlarımızın kullanımına sunulan Fevzipaşa Mahallesi Sahte Cennet Sahili yeniden işgal edildi.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı personellerimizin müdahalesi ile işgale sebebiyet veren unsurlar ortadan kaldırılırken, müdahale esnasından Zabıta Müdürlüğü personeli ve işletme sahipleri arasından zaman zaman sözlü ve fiziki tartışmalar yaşandı. Tartışmalar esnasında darp edilen Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu darp raporu alarak saldırganlardan şikayetçi oldu.

Konu ile ilgili bilgiler veren Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Fevzipaşa Mahallemizde yer alan Sahte Cennet bölgesinde bulunan işgaliyeleri kaldırarak bölgeyi yeniden halkımıza kazandırdık, görevlerini yapmaya çalışan personellerimize karşı gerçekleştirilen fiziki ve sözlü müdahaleleri yapan kişilerle ilgili yasal işlemler başlatılmıştır” ifadelerine yer verdi.

fotograf-(1)-(3).jpeg

Bu haber toplam 2270 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim