• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Genç Efeler ADÜ ile Engelleri Aşacak
30 Ağustos 2019 Cuma 12:32

Genç Efeler ADÜ ile Engelleri Aşacak

Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 29 Ağustos 2019 tarihinde Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk ALDEMİR’i makamında ziyaret etti.

Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı,  29 Ağustos 2019 tarihinde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Danışmanı Hüseyin Turgut, Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Başkanı aynı zamanda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi Mehmet Güler, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Ayhan Çağlar, Takımın Kaptanı Serdar Erturan, Takımın Genel Sekreteri Rıfat Taç, İdareci Yaşar Küçükgüldal, Milli Takım oyuncusu ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi Berkay Uslu bulundu

“Hedefimiz Her Zaman Daha İyisini Yapmak”

Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Lig A Grubunda yer aldıklarını, 3. Lig’den Süper Lig’e çıkmak için aktif olarak çalışmalarını devam ettirdiklerini belirterek, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yaptıkları çalışmaları anlattı.

Mehmet Güler, “3. Lig’den Süper Lig’e kadar Tekerlekli Basketbol ligindeki tüm takımlar arasında Aydın Genç Efeler Spor Kulübü en genç yaş ortalamasına sahip takım. Sporun iyileştirici gücüne inanarak büyük bir azim ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Hedefimiz her zaman daha iyisini yapmak.” dedi.

Spora Destek Olmak Her Şeyden Önce Sorumluluktur

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, sporun birleştirici gücüne ve kişisel gelişime yaptığı önemli katkıyı vurgulayarak, özel sporcuların bu gibi faaliyetlerle diğer bireylere de örnek olmasının çok kıymetli olduğunu söyleyerek “Özellikle toplumdan izole olmak yerine, spor gibi aktif bir konuda hayata dahil olan, başarılara imza atan gençlerimize destek vermeye hazırız. 

sablon-(1)-008.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 843 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim