• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Göksel ÖZDEMİR : Aydın’daki Yetenekli Çocuklar Dışarıda Futbolcu Oluyor +-
06 Ocak 2017 Cuma 17:40

Göksel ÖZDEMİR : Aydın’daki Yetenekli Çocuklar Dışarıda Futbolcu Oluyor +-

Aydınspor 1923 Eski Teknik Direktörü Göksel ÖZDEMİR Aydın Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda Basın Açıklaması Gerçekleştirdi.

Aydınspor 1923 Eski Teknik Direktörü Göksel ÖZDEMİR Aydın Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda Basın Açıklaması Gerçekleştirdi.

Göksel ÖZDEMİR : Kamuoyunda Spekülatif Konuşmalar Yapıldı

Aydınspor’dan ayrılalı yaklaşık 10 gün oldu. Bu süreçten sonra kamuoyunda bir sürü spekülatif konuşmalar oldu. Sosyal medyada da bu şekilde paylaşımlar, yorumlar yapıldı. Basında da çıktı.

Göksel ÖZDEMİR : Sürekli Yanımızda Olan Basın Mensubu Arkadaşlara Çok Teşekkür Ediyorum

Yaklaşık 17 maçlık bir süreçte görevde kaldım. Kupa maçları da dahil olmak üzere. Bu süreçte basının soluğunu çok ciddi anlamda yanımızda hissettik. Gazeteci arkadaşlar deplasmanda bile zaman zaman bizi yalnız bırakmadılar. Yağmurda, soğuk havalarda, tesislerde, antrenmanlarda hep yanımızda oldular. O enerjiyi hissetmemiz, o desteği hissetmemiz gerçekten bizim için çok önemliydi. Onun için ben özellikle sizin aracılığınızla basın mensubu arkadaşlarıma, gazetecilere, sahiplerine herkese çok teşekkür ediyorum.

Göksel ÖZDEMİR : Konuyu Kapatmak İstiyorum

Bu vesileyle buraya gelip bu süreçte çok konuşulan bazı şeyleri artık noktalamak istiyorum. Yani bu süreci çok eleştirenler oldu, destekleyenler oldu ama benim ağzımdan bir tek kelime dahi çıkmadı. Onun için ben hep beraber bir araya gelelim, sorulacak sorular varsa sorulsun artık bu konuyu kapatalım istiyorum.

Göksel ÖZDEMİR : Aydınspor İçin Ne Yapabiliriz Mücadelesinde Olmalıyız

Bundan sonra konuşacağımız her şey Aydınspor’un bundan sonraki sürecine katkıdan daha çok zarar verecektir. O yüzden bundan sonraki süreçte biz Aydınspor için ne yapabiliriz onun mücadelesi içerisinde olmamız lazım. Bundan sonra herkes enerjisini Aydınspor için harcamalı. Göksel hoca neden gitti, neden kadı, artık bu konunun kapanmasını istiyorum. Onun için burada her şeyi açık açık konuşalım.

Göksel ÖZDEMİR : Ne Zaman Göreve Gelsek Aynı Ciddi Sorumluluğu Taşıyoruz

Öncelikle şunu söyleyeyim; gelmeleri, gitmeleri normal karşılıyorum. Çünkü dünyanın her yerinde bunlar var. Ben ve arkadaşlarım göreve geldiğimizde ne zaman gelsek aynı ciddi sorumluluğu taşıyoruz. Çünkü Aydın’daki beklentileri biliyoruz, insanların ne istediğini biliyoruz, camianın ne istediğini biliyoruz.

Göksel ÖZDEMİR : Çalıştığım Dönemde Başarılı Olduğuma İnanıyorum

Ama bu süreçte biraz daha farklı düşünmeye çalıştık. Biraz daha uzun soluklu bir şeyler yapabilir miyiz? Aydınpsor’u içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılarla beraber biz de ekonomik davranarak Aydınspor’u daha uzak hedeflere götürebilir miyiz? Düşüncesiyle planlar, projeler üretmeye çalıştık. Bunun çerçevesinde de çok mütevazi olamayacağım, çalıştığım dönemde başarılı olduğumu düşünüyorum. Bu benim fikrim tabi ki, bunun farlı fikirleri de olacaktır.

Göksel ÖZDEMİR : Taraftar Hep Kazanmak İster

Taraftar gözüyle bakarsanız, taraftar hep başarı ister. Haklıdır, çünkü taraftar oraya gelir fedakarlık yapar, deplasmana gelir fedakarlık yapar, taraftar hep kazanmak ister. Dolayısıyla taraftar için bugün sırtlarda, omuzlardasınızdır, yarın yerin dibindesinizdir. Onun için taraftarın eleştirisi kadar doğal bir şey olamaz. Taraftar hep kazanmak ister. O vefakar taraftarı bir kenara koyalım.

Göksel ÖZDEMİR : Aydınspor Daha İlkokulu Bitirmemiş Bir Çocuk

Onun dışında yönetimsel anlamda, idari anlamda, basın anlamında Aydınspor daha yeni, ilkokulu bile bitirmemiş bir kulüp. Aydınspor 1966’nın nerelerden nerelere geldiğini biliyoruz. Onun için biz bu çocuğu üniversiteye nasıl taşıyabiliriz? Biz onun planları içerisindeydik. Yoksa 5 sınıf atlatıp hemen üniversiteye götürürseniz bu çocuk başarısız olur.

Göksel ÖZDEMİR : Aydınspor 1923’ü Planlı Programlı Çalışarak Bir Yerlere Getirmeliyiz

Onun için Aydınspor 1923’ü ayakları yere basa basa, adımlarını dikkatli atarak, onu iyi yetiştirerek bir yerlere getirmemiz lazım. Dolayısıyla bu teknik kadro hep bunun planını programını yaptı. Bir plan, proje kapsamında yönetim, teknik kadro, camia, basını da arkamızı alarak böyle bir planlama içerisinde olduk. Bunu ne kadar anlatabildik, ne kadar bunu kabul ettirebildik bu tartışılabilir. Biz olalım veya olmayalım Aydınspor’da yapılması gereken budur.

Göksel ÖZDEMİR : Dışarıdan Yapılacak Transferler Geleceğe Yönelik Transferler Olmalı

Aydınspor 1923 önce özüne dönmek zorunda. Bunu teknik kadro olarak söylemiyorum. Türkiye’de çok değerli hocalar var. Aydınspor’a çok değerli hocalar gelmiştir ve gelecektir de. Ama Aydınspor kendi öz kaynaklarına dönmek zorunda. Dışarıdan da transferler yapılacaktır, bu transferler geleceğe yönelik transferler olmalı.

Göksel ÖZDEMİR : Aydın’daki Yetenekli Çocuklar Dışarıda Futbolcu Oluyor

Aydın’da Nazilli’si, Bozdoğan’ı, Didim’ine kadar gidin bu havuzun içerisinde çok yetenekli çocuklar var. Türkiye’nin her yerinden gelenler bu çocukları buradan cımbızla seçer gibi alıp götürüyorsa biz burada yönetimsel anlamda bu yönde plan, proje içerisinde olmamız lazım. Çünkü bu yetenekli çocuklar gidiyorlar dışarıda futbolcu oluyorlar. Neden burada kalmıyorlar, neden biz altyapıdan çocuklarımızı kazandıramıyoruz. İşte bunun için idari anlamda çok ciddi hedefler koymamız lazım.

Devamı Gelecek…

Haber : Emrullah TURGUT

_dsc6784.jpg_dsc6795.jpg_dsc6809.jpgmanset-053.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5241 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim