• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakem Kurulu Haluk ALICIK'ı Ziyaret Etti
15 Ocak 2017 Pazar 21:24

Hakem Kurulu Haluk ALICIK'ı Ziyaret Etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’nun Ege Bölgesi illerinin bağlı olduğu 4. Bölge Hakem Kurulu üyesi Selami Şimşek ile İl Hakem Kurulu üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’nun Ege Bölgesi illerinin bağlı olduğu 4. Bölge Hakem Kurulu üyesi Selami Şimşek  ile İl Hakem Kurulu üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Manisa ve Uşak illerinin bağlı olduğu 4.  Bölge, Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Selami Şimşek İl Hakem Kurulu Başkanı Mücahit Tatar, İl Hakem Kurulu Üyeleri İrfan Kocakahya, Ali Hakkı Koç, Mahmut Arslan ve Âdem Arslan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Alıcık’a futbola verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden dernek ve kurul üyeleri ayrıca TFFHGD logolu bir saat hediye ettiler.

Başkan Haluk Alıcık’a teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden İHK Başkanı Mücahit Tatar, “Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendisinin futbola katkılarını biliyoruz. Daha önce Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne ve Efeler Kaymakamlığına ziyaretlerde bulunmuştuk. Bundan sonraki süreçte de farklı ilçe belediyelerine ziyaretlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Haluk Alıcık 4.Bölge Hakem Kurulu Üyesi Selami Şimşek, TFFHGD Aydın Şubesi Başkan Adem Arslan ve dernek yöneticisi İbrahim Bekler, Aydın İHK Başkanı Mücahit Tatar, kurul üyeleri İrfan Kocakahya, Mahmut Aslan ve Ali Hakan Koç görevlerinde başarı dileklerinde bulundu. 

AydınÖzel

dsc_8164.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1670 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim