• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI'NDA ENGELLİ SPOR KURSLARI
25 Kasım 2016 Cuma 14:10

KUŞADASI'NDA ENGELLİ SPOR KURSLARI

Çeşitli branşlarda açtığı spor kursları ile farklı yaş gruplarına spor yapma imkanı sunan Kuşadası Belediyespor,

Çeşitli branşlarda açtığı spor kursları ile farklı yaş gruplarına spor yapma imkanı sunan Kuşadası Belediyespor, engelli bireylere ve kadınlara yönelik olarak açtığı spor kursları için kayıt almaya başladı. 

Kuşadası Belediyespor "Engelsiz Bir Yaşam İçin Haydi Spora" sloganı ile engelli bireylerin sosyal yaşama bağımsız erişimini sağlamak ve spor sevgisi kazandırmak amacıyla "Engelliler Spor Kursu" açtı. Engellilere yönelik spor kursu, Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Kapalı Spor Salonu' nda deneyimli eğitmenler tarafından haftada bir gün verilecek

Farklı yaş gruplarından bedensel engellilere yönelik olarak düzenlenen spor kursları ile engelli bireylerin psikomotor ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunulması ve sosyalleşmelerinin sağlanması hedefleniyor.

Engellilere yönelik spor kurslarının yanı sıra Kuşadası Belediyespor bünyesinde "Sağlıklı Bir Yaşam İçin Haydi Bayanlar Spora" sloganıyla kadınlar için de spor kursları başlıyor. Sporu kadınların yaşamlarının bir parçası haline getirme hedefi ile düzenlenen kurslar, Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Kapalı Spor Salonu'nda Çarşamba ve Cuma günleri saat 14.00'da uzman eğitmenler tarafından verilecek.

Engelliler ve Kadınlar Spor Kursları için kayıtlar, Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Kapalı Spor Salonu'nun karşısında bulunan Kuşadası Belediyespor Yönetim Binası'nda sürüyor.

AydınÖzel

unnamed-(8)-008.jpgunnamed-(9)-005.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1298 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim