• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASINDA GALİBİYET SERİSİ 8’E ÇIKTI
28 Kasım 2016 Pazartesi 18:50

KUŞADASINDA GALİBİYET SERİSİ 8’E ÇIKTI

Aydın Amatör Süper Lig’te mücadele eden Kuşadasıspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Yıldızspor’u tek golle geçerek galibiyet serisini 8’e çıkarttı. Zorlu geçen karşılaşmayı yaklaşık 400 kişi izledi.

Aydın Amatör Süper Lig’te mücadele eden Kuşadasıspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Yıldızspor’u tek golle geçerek galibiyet serisini 8’e çıkarttı. Zorlu geçen karşılaşmayı yaklaşık 400 kişi izledi.

Şampiyonluğa oynayan iki takımın karşılaşmasında gülen taraf Kuşadasıspor oldu. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maç Aydın Adnan Menderes Stadyumu 1.nolu yan sahada oynandı. Zorlu karşılaşmaya kontrollü başlayan iki takımda kontrataklarla rakip kalede gol aradı. Maçın kontrolünü bırakmayan Kuşadasıspor bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.

Kuşadasıspor maçı bırakmadı

İkinci yarıda rakibine göre daha istekli olan Kuşadasıspor zaman zaman yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. 89.dakikada ceza sahasının dışında topla buluşan Remzi, sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Maça 4 dakika oynanmamış süre eklendi. Bu süre içinde de maçta pozisyon olmadı. Bitiş düdüğünün çalmasıyla Yıldızsporlu futbolcular ve teknik heyet büyük üzüntü yaşarken Kuşadasıspor cephesinde sevinç vardı.

BAŞKAN BEHÇET ALP SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Maçın bitiş düdüğüyle beraber soyunma odasına gelen Kuşadasısporlu futbolcular Kulüp Başkanı Behçet Alp’i soyunma odasına çağırdı. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte soyunma odasına giden Başkan Alp’i tezahüratlarla karşılayan oyuncular galibiyet serisini 8’e çıkarmanın sevincini kulüp yöneticileriyle paylaştı.

Alp : “Sizlere güveniyoruz”

Soyunma odasında oyuncularla konuşan Başkan Alp, Kuşadasısporlu futbolculara güvendiğini söyledi. Galibiyet serisini 8’e çıkarmanın önemli bir başarı olduğunu söyleyen Alp, “Ancak her maçı final havasında oynamamız gerekiyor. Kuşadasıspor sizlerin sahada ortaya koyduğu emekle, döktüğü terle eski günlerine dönecek. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Sizler için elimizden ne geliyorsa da yapmaya hazırız. Herşey Kuşadasıspor için” dedi.

Kulüp tek yürek

Kuşadasıspor’da keyifler yerinde. Sezonun başından itibaren karşılaştığı bütün rakiplerini yenen takımda yöneticiler ve oyuncular arasında samimi dialoglar yaşandığı göze çarptı. Maçlardan sonra soyunma odasında bir araya gelen oyuncular ve kulüp yöneticileri büyük sevinç yaşarken kulüpte herkesin şampiyonluğa kilitlendiği görüldü.

Malzemeciden teknik kadroya herkes kulüp için birşeyler yapmaya çalışıyor

Özellikle bu olayın çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Behçet Alp, “Başından itibaren yaratmak istediğimiz atmosfer bu yöndeydi. Şimdi oyuncularımız, görevlilerimiz, yöneticilerimiz,halkımızın tek yürek olduğunu görmek bizim için en büyük mutluluk. Zaten kenetlenirsek başarı kaçınılmaz olur. Bizde bu yönde tavır aldık ve şimdi meyvelerini topluyoruz. Emeği geçen herkese, oyuncularımıza ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AydınÖzel

unnamed-026.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1168 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim