• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kuşadasıspor Kahvaltıda Buluştu
21 Ocak 2017 Cumartesi 23:11

Kuşadasıspor Kahvaltıda Buluştu

Kuşadası Gençlik Spor Kulübü, teknik heyet ve futbolcularla kahvaltıda bir araya geldi. Kuşadası Belediyesi’ne ait ARYA AŞ’nin işlettiği Pusula Restoranda düzenlenen kahvaltı organizasyonuna futbolcular, kulüp yöneticileri, taraftar grubu ve basın mensupl

Kuşadası Gençlik Spor Kulübü, teknik heyet ve futbolcularla kahvaltıda bir araya geldi. Kuşadası Belediyesi’ne ait ARYA AŞ’nin işlettiği Pusula Restoranda düzenlenen kahvaltı organizasyonuna futbolcular, kulüp yöneticileri, taraftar grubu ve basın mensupları katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda sezonun ilk yarısı değerlendirildi. Yöneticiler, teknik heyet ve sporcuların pozitif anlamda dialoğu dikkat çekerken ikinci yarı için morallerin yüksek olduğu gözlemlendi. İlk yarıyı namağlup olarak lider tamamlayan Kuşadasıspor, devre arasında üç yeni transferle takımı güçlendirdi. Kahvaltıda yeni transferleri basın mensuplarına tanıtan Kulüp Başkanı Behçet Alp, “İkinci yarı daha güçlü bir Kuşadasıspor izleyeceğiz” dedi.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Behçet Alp, ilk yarının değerlendirmesini yaptı. Başkan Alp, “İlk yarıyı lider tamamladık. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Bizlerde tüm maçlara yönetim kurulumuzla birlikte katılıyoruz. Kuşadasıpor’un büyük bir ismi var. Bu yüzden üzerimizde ağır bir yük var. Kuşadasıspor’un karşısına çıkan rakipler büyük bir hırsla sahaya çıkıyor. Her ne kadar kulübümüzün ismi büyük olsada maç sahada kazanılıyor. Her maça ayrı bir motivasyonla hazırlanmamız gerektiğini öğrendik. Ayrıca taraftar gruplarımıza da teşekkür ediyorum. Yağmur, çamur demeden her maçımızda bizlere destek verdiler” dedi.

Konuşmasına kulübün hedeflerini anlatarak devam eden Başkan Alp, “Hedef olmadan sonuca gidilmeyeceğini düşünüyorum. Temmuz ayında görevi devraldık. Ani bir gelişmeydi hepimiz için. Hazırlığımız yoktu. Hemen hedefimizi belirledik ve ‘Hep birlikte el ele, her sezon bir üst lige’ dedik. Bugün amatör ligte mücadele ediyoruz ancak hedefimiz profesyonel lig” dedi.

Futbolculara yönelik “Sizlere büyük görev düşüyor” diyen Başkan Alp, “Sahada mücadele eden sizlersiniz. Bizler dışardayız. Bizim görevimiz idari konular. Siz sahada ter dökerken bizlerde sizlere en iyi imkanları sağlayabilmek adına dışarıda ter döküyoruz. Zor şartlar altında takımı yürütmeye, başarılı kılmaya gayret ediyoruz. Bu bayrağı yukarıda tutmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarından gelen kulübün mali durumuyla ilgili soruya yanıt veren Başkan Alp, “Kulübümüzün herhangi bir geliri yok. Ancak giderimiz çok. Bu sene 650 bin TL bütçeyi öngörmüştük. Fakat karşımıza beklemediğimiz bir şekilde kulübün geçmişten gelen vergi,SSK ve piyasa borçları çıktı. Sportif başarıyı sağlıyoruz ancak bu işin sadece sportif başarıyla yürümeyeceğini fark ettik” dedi.

Kulübün geçmişten gelen borçlarından kaçmadıklarını belirten Alp, “Ekonomik yönden kulübün önünü açmamız gerekiyordu” dedi. Yıllık gider anlamında 650 bin TL düşündüklerini ancak geçmiş borçların yapılandırılmasıyla beraber büyük bir borç yükünün eklendiğini söyleyen Başkan Alp, “Kuşadası Belediye Başkanımız Özer Kayalı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bağışlarla ayakta duran bir kulübümüz var. Belediye Başkanımız geçen belediye meclisinde kulübe 170 bin TL destek sağladı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ana sponsorumuz var Eviz Yapı. Onların sayesinde sezon başı nefes aldık. İş adamlarımızdan destek alıyoruz. Bu şekilde döngüyü sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini belirten Alp, ekonomik anlamda herkesin kötü bir süreçten geçtiğini ve kimseden takıma destek isteyemediklerini söyledi. Yönetim Kurulu’nda karar alarak bu yılı vefa yılı ilan ettiklerini ifade eden Alp, “Zor bir döneme denk geldik. Bu sene bizim vefa yılımız. Herkesin elini taşın altına koyduğu, herkesin fedakarlık yaptığı bir yıl oldu. Bu bağlamda takvim bastırdık. Bu konuda da desteğe ihtiyacımız var. Hem duvar hem masa takvimlerini satarak kulübümüze destek sağlamak istiyoruz” dedi.

YENİ TRANSFERLER BASINA TANITILDI

İkinci yarıya daha güçlü çıkmak için 3 transfer yapan Kuşadasıspor, yeni oyuncularını basına tanıttı. Çeşitli profesyonel kulüplerde oynayan Semih Aral, Emre Kızılboğa ve Ali Özer’in transferinin gerçekleştiğini açıklayan Başkan Alp, “Kuşadasıspor’un başarısına destek vereceklerine inancımız sonsuz. Birinci yarıdan daha iyi bir performansla şampiyonluk balosunda bir araya geleceğiz. Bu formanın hakkını hep birlikte vereceğiz. Kuşadasıspor’un formasını taşımak onurdur” şeklinde konuştu. 

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2376 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim